Upload og håndtér billeder og dokumentation via Minubas app

Du kan uploade billeder og dokumentation via app’en. I denne artikel viser vi dig, hvordan du skal gøre.

Vælg hvilken ordre du ønsker at tilføje billeder eller dokumentation til:

Tryk derefter på plusset nederst i højre hjørne og vælg ”Dokumentation”.

Herefter vil du få nedenstående billede frem:

Her vælger du om du vil uploade et billede eller et dokument fra dit album. Du kan også vælge at tage et billede direkte fra app’en.

Herefter klikker du på upload i nederste højre hjørne.

Dokumentation i mapper

Du kan også vælge om dokumentationen skal tilføjes til en mappe eller oprette en ny mappe til dokumentet.

Håndtér og ændr billedstørrelser i app’en

Klik på de tre lodrette streger øverst i venstre hjørne. Her vælger du indstillinger i menuen.

Her får du vist to muligheder billedstørrelser: Høj (hurtig upload, maks 1920 længde) eller Original (langsom, uændret størrelse).

opløsning app