Noter på arbejdsseddel i appen

Du har mulighed for at tilføje interne noter på dine ordrer

Interne noter vil ikke være synlige for dine kunder.

Tilføj noter til din arbejdsseddel

Du tilføjer noterne på arbejdssedlen ved at trykke på plusset i bunden og derefter vælge ”Noter”

Tilføj noter på arbejdsseddel

Der er to typer af noter note på arbejdsseddel og note på kunde.

Note på arbejdsseddel kan kun ses på den ordre, de er oprettet på, mens note på kunde vil fremgå på alle ordrer til den pågældende kunde.

Du kan bruge noter til at skrive generelle beskeder om kunden, som f.eks. at man skal huske at ringe til kunden inden man ankommer.

Det kan også være konkrete noter til selve ordren, som f.eks. at du mangler at udføre en del af opgaven.

Du kan også angive links i noter i formater som f.eks. www.minuba.dk eller https://minuba.dk, for hurtigt at kunne gå til den relevante side.

Lås noter til Administrationen

Skriver du en note på en sag, som udelukkende er til medarbejdere med administrativ rettighed (rollen Administrator eller Fakturering), kan du låse noten, så den kun kan ses af denne type medarbejdere.

Det gør naturligvis, at noten ikke kan ses af medarbejdere uden den korrekte rolle.

Der vil komme et øje som indikerer, at noten kun er er synlig for medarbejdere med administrative rettigheder.

Lås noter

OBS: Denne funktion er ikke tilgængelig for Minuba GO brugere.

Se slettede noter

Du kan se slettede noter ved at trykke på ”Vis slettede” knappen, som findes ovenover noterne, og du kan klikke på ”Skjul slettede” for at se de aktive noter igen.

SE slettede noter