Planlægning til håndværkere | Få fuldt overblik på alle opgaver

Effektiv planlægning med Minuba

Få styr på opgaverne med Minubas funktion for 'Planlægning'

Med planlægning i Minuba, kan du til enhver tid se, hvornår der er plads til at tage nye opgaver ind. Det betyder mindre tidsspild for både dig og dine montører. Du skal ikke længere finde papirer frem og lave opkald, for at planlægge dine sager. Med et hurtigt klik kan du nemt og hurtigt fordele opgaverne, og spare tid.

Og ja, dine medarbejdere bliver også mere effektive, når de ikke længere skal forbi kontoret for at få besked på opgaverne. Med Minubas planlægningsværktøj får de besked direkte på deres smartphone! 


 

Hvad laver dine montører lige nu, mester?

Er dine montører tilgængelige i morgen? Hvad med på fredag eller i næste uge? Med Minubas planlægningsprogram kan du altid se, hvor dine medarbejdere og håndværkere er, og hvilke sager der arbejdes på i øjeblikket.

Vi sørger for, at du får et overblik over huller i kalenderen, og bruger dine medarbejderes tid optimalt. Har du styr på sagen, kan du planlægge din og dine montørers arbejdstid mere effektivt - og det giver glade kunder!

Projektstyring

 

Projektstyring og planlægning

Fem fordele med planlægning i Minuba

  • Mindre spildtid
  • Mere effektive medarbejdere
  • Se hvornår du kan tage nye opgaver ind
  • Overblik over medarbejdernes tid og lokation
  • Opgaverne ryger direkte ind på mobilen

Læs mere om Planlægningsmodulet i Minuba her.


 

Planlagt tid ryger direkte i mobilen

Planlægger du opgaverne med Minubas planlægningsværktøj, kan du sikre dig at dine medarbejdere får en besked direkte på deres smartphone.

Opgaverne kan lægges direkte ind i planlægningen, og kommer automatisk over på den enkelte medarbejders mobilplan. De vil kunne se alle deres fremtidige opgaver, og være klar til at gå i gang med arbejdet med det samme!

Planlægning

Vil du have flere gode grunde til at vælge Minuba?

Digitale arbejdssedler i Minuba

Lav en ordre i Minuba

Registrer materialer i Minuba