Også i
Kvalitetssikring

Digital kvalitetssikring til byggeri og håndværksvirksomheder

Har I styr på kvalitetssikring i jeres håndværksvirksomhed? Bruger I mange ressourcer på at holde styr på jeres kvalitetssikring? Eller har I brug for at få ensartet udførelsen af arbejdet?

Med Minubas kvalitetssikringssystem, er det nemt for din håndværksvirksomhed at overholde det lovpligtige i forbindelse med jeres arbejde. Funktionen 'Kvalitetssikring' gør det samtidig nemt og hurtigt for jer at finde kvalitetssikringsdokumenterne frem, fx i forbindelse med audit.

Nem kvalitetssikring for håndværkere: Udfør din kvalitetssikring med få klik!

Kvalitetssikringsdokumenter er påkrævet for mange håndværksfag, og giver din kunde en garanti for at arbejdet er udført korrekt.

Kvalitetssikringsfunktionen i Minuba giver dig adgang til kvalitetssikringsdokumenter, der er relevante for dit fag. I samarbejde med vores partnere, bl.a. Lekon og Tekniq, har vi udarbejdet aktuelle kvalitetssikringsdokumenter. Så slipper du for besværet.

Standard kvalitetssikringsdokumenter findes i Minuba GO!

I Minuba GO! har du adgang til standard prædefinerede kvalitetssikringsdokumenter.

Minuba GO! gør hverdagen nemmere for små håndværks- og servicevirksomheder med op til 2 brugere. Få adgang til en række af de sammen funktioner, som findes i Minuba Plus - gratis.

 

 

 

Få snorlige kvalitetssikringsdokumenter, der kan tilpasses efter jeres behov

Vi har gjort det nemt for dig at tilføje egne - eller tilrette de kvalitetssikringsdokumenter, der automatisk er tilknyttet dit håndværksfag i Minuba Plus. Du kan bl.a. koble kvalitetssikringsdokumenterne til dine ordretyper, så du sikrer dig, at de altid kommer med på ordren

I Minuba Plus har du mulighed for at lave dine egne dokumenter, så dokumentationen altid er ensartet. Når dokumentet er oprettet, kan du, ligesom med dine andre kvalitetssikringsdokumenter vælge, udfylde og sende dem via arbejdssedlerne.

Udover muligheden for at oprette egne kvalitetssikringsdokumenter, kan du også oprette fx tjeklister til den nye lærling eller andre procedure.

Udfyld din kvalitetssikring direkte i appen

Minuba findes både som mobil- og webapplikation, hvilket gør det nemt og hurtigt for dine medarbejdere at udfylde lovpligtige kvalitetssikringsdokumenter hos kunden, på farten eller over eftermiddagskaffen.

 

Med Minubas kvalitetssikring kan du:

  • Sikre, at din dokumentation er i system og digital tilgængelig
  • Tilføje eller oprette dine egne kvalitetssikringsdokumenter
  • Bruge funktionen til at lave tjeklister, der kan bruges på andre områder af jeres håndværksforretning
  • Udfylde kvalitetssikring i appen, når du er ude hos kunden

Forretningsudvikling

Hvad er kvalitetssikring?

Kvalitetssikring i byggeri Kvalitetssikring har stor betydning for mange faggrupper i håndværksbranchen af flere årsager. Først og fremmest hjælper det med at undgå fejl og mangler, hvilket sparer tid, penge og ressourcer. Det bidrager også til …