Digital kvalitetssikring | Kvalitetssikrings app til håndværkere

Digital kvalitetssikring via app gør din hverdag nemmere

Digital Kvalitetssikring til byggeri og håndværkere

Bruger I mange ressourcer på at holde styr på jeres kvalitetssikring?

Med Minubas kvalitetssikringssystem, er det let for din håndværksforretning at overholde det lovpligtige i forbindelse med jeres arbejde. Funktionen gør det samtidig nemt og hurtigt for jer at finde kvalitetssikringsdokumenterne frem, f.eks. i forbindelse med audit.

Kvalitetssikringsdokumenter i Minuba

Let adgang til kvalitetssikring

Kvalitetssikringsdokumenter er påkrævet for mange håndværksfag, og giver din kunde en garanti for at arbejdet er udført korrekt.

Kvalitetssikrings-funktionen giver dig adgang til kvalitetssikringsdokumenter, der er relevante for dit fag. I samarbejde med vores partnere, bl.a. Lekon og Tekniq, har vi udarbejdet aktuelle kvalitetssikringsdokumenter. Så slipper du for besværet.

Få snorlige kvalitetssikringsdokumenter, der kan tilpasses efter dine behov

Med kvalitetssikringsfunktionen kan du også tilføje dine egne eller tilrette de kvalitetssikringsdokumenter, der automatisk er tilknyttet dit håndværksfag i Minuba. Du kan bl.a. vælge at koble kvalitetssikringsdokumenterne til dine ordretyper, så du sikrer dig, at de altid kommer med på ordren

Funktionens tilhørende designprogram giver dig mulighed for at lave dine egne dokumenter i Minuba, så dokumentationen altid er ensartet.

Når dokumentet er oprettet, kan du, ligesom med dine andre kvalitetssikringsdokumenter, vælge, udfylde og sende dem via arbejdssedlerne.

Du kan også bruge designprogrammet til meget mere end dokumenter til kvalitetssikring - f.eks. tjeklister til den nye lærling eller andre procedure.

Kvalitetssikringsdokumenter i Minuba Plus

Udfyld kvalitetssikringsdokumenter direkte i app’en

Minuba findes både som mobil- og webapplikation, hvilket gør det nemt og hurtigt for dine håndværkere at udfylde lovpligtige kvalitetssikringsdokumenter - hos kunden, på farten eller over eftermiddagskaffen.

Med Minubas Kvalitetssikring kan du:

  • Sikre, at din dokumentation er i system og digital tilgængelig
  • Tilføje eller oprette dine egne kvalitetssikringsdokumenter
  • Bruge funktionen til at lave tjekliste, der kan bruges på andre områder af jeres håndværksforretning
  • Udfylde kvalitetssikring i appen når du er ude hos kunden

Med Minuba har du altid support lige ved hånden

Minuba har et stærkt Support-team, du kan kontakte mellem kl. 08:00 - 16:00 alle hverdage. Vi svarer altid inden for 15 sekunder.

Herudover, har vi et online Supportcenter med artikler og videoer, der guider dig til at få mest muligt ud af Minuba. Her kan du bl.a. læse mere om Minubas kvalitetssikring, eller hvordan kvalitetssikringsdokumenter tilføjes i Minuba.

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål, eller vil du blot have mere information om Kvalitetssikring, eller Minubas mange andre funktioner, kan du kontakte os via formularen nedenfor – så sørger vi for at vende tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Prøv Minuba gratis

Foretrækker du at teste Minuba først? Så kan du få en gratis demo her: