Minubas servicemodul giver dig styr på dine opgaverne

Servicemodul gør det nemmere for dig

Minubas servicemodul

Maksimér dit potentiale

Minubas servicemodul maksimere din virksomheds potentiale! Med den automatiske håndtering, af både kortere samt længere gentagne serviceaftaler i Minuba, bliver opfølgningen enkel, da fremtidige opgaver automatisk placeres i den relevante medarbejders kalender efter serviceudtræk.

Samtidig opnår din virksomhed både overblik og effektivitet, der giver tilfredse og trygge kunder, hvilket i sidste ende giver virksomheden en bedre forretning.

Med serviceaftaler i Minuba får du en nem måde at håndtere gentagne ordre på - uden at skulle huske alt det, som er aftalt med kunden. Grundlæggende fungerer det som en skabelon for ordrer med et tidsinterval, så du kan oprette og administrere mange ordrer på en gang. Fx hvis du har behov for at lave en ordre hver dag/uge/måned/år for det samme stykke arbejde.


Få en nemmere hverdag med Minubas servicemodul

Serviceaftale modulet i Minuba

Minubas servicemodul giver dig mulighed for at oprette tilbagevendende ordrer og serviceaftaler med faste intervaller, således at du ikke selv skal huske, hvornår det igen er tid til at foretage service for en kunde.

Du kan med fordel oprette en, eller flere, ordretyper der bruges til serviceaftaler, således at det er nemt at søge dem frem på overblikket. Du behøver altså ikke længere at skulle huske på, hvornår næste service er, kundeinformationer, anlægstype osv. Det hele er samlet i Minuba og det kræver kun få klik at lave et udtræk eller et udkald på en serviceaftale. Nemmere bliver det ikke!


Sæt pris på din tid

Vil du også have mere overskud i din hverdag og i din virksomhed?

Med servicemodulet i Minuba kan du minde dine kunder om, at det er tid til et servicebesøg eller informere dem om, at det kunne være et godt tidspunkt at skifte el-installationen i sommerhuset. Mulighederne er uendelige, og dine kunder vil sætte pris på din interesse, hvilket kan give dig nye opgaver hos dem. Det giver mere overskud til din virksomhed. Ganske enkelt!

En fast serviceaftale kan desuden skabe tryghed hos dine kunder.

Visse aktiviteter kræver gentagelse; med Minuba behøver du ikke længere at tænke over det. De vil blive oprettet automatisk for dermed at spare din værdifulde tid.

Få nemmere ved at styre dine serviceaftaler med Minubas servicemodul