Minubas servicemodul giver dig styr på dine opgaverne

Servicemodul gør det nemmere for dig

Sæt system i tilbagevendende ordrer med Servicemodulet

Har du tilbagevendende ordrer fra de samme kunder eller kunne du tænke dig det? Så er det en fordel for din virksomhed, at du får aftalerne sat i system!

Det kan f.eks. være, at du tilbyder dine kunder en serviceaftale, hvor du renser deres tagrender en gang årligt. Minubas Serviceaftale-modul forenkler og optimerer din arbejdsproces, når du har gentagne ordrer fra dine kunder.

Opret og administrer flere serviceaftaler på en gang

Funktionen fungerer som en skabelon for ordrer med et fast tidsinterval, så du kan oprette og administrere mange ordrer på én gang – f.eks. hvis du har behov for at lave en ordre hver uge/måned/år for det samme stykke arbejde hos dine kunder.

 

Servicemodulet giver din virksomhed overblik og gør opfølgningen enkel og effektiv, da fremtidige ordre automatisk placeres i den ansvarlige kollegas kalender og serviceudtræk - så har I styr på sagerne, og det giver glade og tilfredse kunder!

Serviceaftale med få klik: find hurtigt informationerne frem

Du kan med fordel oprette én eller flere ordretyper, der bruges til serviceaftaler, således at det er nemt at søge dem frem på Minubas overblik.

Med få klik kan du lave et udtræk eller et udkald på en serviceaftale – og så har du næste service tidspunkt, kundeinformation og anlægstype m.m. klar – også når du er på farten via Minubas app.

 

Mind dine kunder om, at det er tid til service

Servicemodulet i Minuba gør det muligt for dig at minde dine kunder om, at det er ved at være tid til et servicebesøg - både via sms og e-mail. Mulighederne i Minubas servicemodul er mange, om du har en fast aftale med kunden endnu eller ej, og dine kunder vil sætte pris på din interesse.

Få styr på jeres serviceaftaler: automatisér ordrerne og få mere tid til håndværket

Minubas Servicemodul:

  • Sætter dine gentagende ordre i system
  • Kan oprette og administrere mange ordre på én gang
  • Giver overblik og gør opfølgningen enkel og effektiv
  • Gør det nemt at oprette ordretyper du kan bruge til serviceaftaler – så du med kun få klik kan lave et nyt udtræk eller udkald
  • Samler alle de relevante informationer et sted, så du får nemmere ved at udføre dit arbejde
  • Gør det muligt for dig at minde dine kunder om fremtidige servicebesøg via sms eller e-mail

Med Minuba har du altid support lige ved hånden

Minuba har et stærkt Support-team, du kan kontakte mellem kl. 08:00 - 16:00 alle hverdage. Vi svarer altid inden for 15 sekunder.

Herudover, har vi et online Supportcenter med artikler og videoer, der guider dig til at få mest muligt ud af Minuba. Her kan du bl.a. læse mere om Serviceaftaler i Minuba her.

 

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål, eller vil du blot have mere information om Servicemodulet, eller Minubas mange andre funktioner, kan du kontakte os via formularen nedenfor – så sørger vi for at vende tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Prøv Minuba gratis

Foretrækker du at teste Minuba først? Så kan du få en gratis demo her: