Minubas budgetmodul hjælper dig med at få styr på økonomien

Budgetmodulet giver dig styr på sagerne

Brug dit budgetmodul i Minuba

Få overblik over økonomien med Minubas budgetmodul

Minubas budgetmodul giver dig mulighed for at kunne følge, hvordan økonomien udvikler sig på en arbejdsseddel. Du vil få overblik over både udgifter og indtægter, og det gør, at du altid er i kontrol, og virksomheden øger overskuddet.

Forestil dig, at du altid kan se den økonomiske udvikling på en sag, især om den går som planlagt, eller ikke. Hvordan vil det påvirke din effektivitet, planlægning eller hele din forretning? Forestil dig også, at du som håndværker ikke længere behøver at lave dit budget i Excel, eller betale dyre regninger til din revisor.

Hvis du har overblik over driften, og kan holde de forventede udgifter op imod det realiserede resultat, har du et kvalificeret grundlag for at træffe gode beslutninger. Budgetmodulet giver dig oversigt over de afvigelser, som kan opstå på dine sager. Du kan lave en opfølgning for at finde ud af, hvordan du optimerer din forretning og undgår ressourcespild.


Læg et budget for både små og større sager

Minubas budgetmodul hjælper dig med løbende at holde de forventede udgifter og indtægter på en sag op imod det faktiske forbrug på arbejdssedlen og de fakturerede beløb. Du kan med fordel benytte budgetmodulet, når du arbejder på større fastprissager/entrepriser.

Modulet giver dig mulighed for at drive alle typer af projekter, og det økonomiske overblik gør, at du kan styre arbejdet på en professionel måde. Som mester får du et kvalificeret grundlag for træffe beslutninger, så din forretning kan vokse sig større.

Minuba budget

Minuba budgetmodul hjælper dig

Én funktion, mange muligheder

Med budgetmodulet kan du skabe budgetposter og udgiftstyper, som du kan koble op mod hinanden. Det giver dig mulighed for at holde styr på, om dit time- og materialeforbrug går som forventet. Det kan fx være, at du ønsker at samle alle udgifter vedrørende gravearbejde på en ordre. Så kan du holde de faktiske udgifter op mod det du havde forventet inden arbejdet gik i gang.

Budgetmodulet hjælper dig blandt andet med at:

  • Lave kalkulationer og budget med forventede udgifter for timer og materialer
  • Koble dit budget til et tilbud eller en ordre
  • Få overblik over reguleringer og ændringer på den aktuelle sag
  • Se totalen for afholdt forbrug på den aktuelle sag

Registrer materialer på de rigtige poster, også i din Minuba app

Som mester kan det være svært at holde styr på alle sager og omkostninger, når man har mange bolde i luften. Derfor er det godt, at både mester og montør kan registrere materialer i deres Minuba app.

Hvis i har aktiveret og sat jeres budgetmodul op, kan i vælge budgetposter når i registrerer materialer på arbejdssedler med et aktivt budget. Der vil være mulighed for at vælge, hvilken budgetpost, som registreringen tilhører.

Vil man knytte registreret materiale til en budgetpost efterfølgende, kan dette nemt gøres af mester selv.

Minuba budget

Minuba hjælper dig

Er du tømrer, VVS'er eller elektriker?

Uanset hvilket fag du tilhører, så passer Minubas budgetmodul til din branche. Det kan være, at du skal lave et byggebudget for en større sag, eller mangler et værktøj, som gør dig sikker i dine økonomiske beregninger. Som håndværker kan det være afgørende, at få styr på udgifterne og kunne planlægge sine ressourcer korrekt.