Minubas budgetmodul hjælper dig med at få styr på økonomien

Budgetmodulet giver dig styr på sagerne

Få styr på økonomien med Minubas Budgetmodul

Arbejder din håndværksforretning med større fastprissager? Hos Minuba ved vi, at det kan have konsekvenser at miste overblikket over, hvordan økonomien udvikler sig på større og længerevarende opgaver!

Derfor har vi udviklet budgetmodulet i vores system, der giver dig mulighed for at følge med i, hvordan økonomien udvikler sig på dine ordrer.

Budgetmodulet i Minuba hjælper

Træf informerede beslutninger for din håndværksforretning

Med budgetmodulet kan du nemt følge udviklingen i faktiske udgifter og indtægter sat op i mod de forventede udgifter og indtægter, ved at skabe budgetposter og udgiftstyper – så undgår du ressourcespild og får lettere ved at træffe de rette beslutninger.

Drop besværlige oversigter og Excel-ark: registrer alle sager og omkostninger direkte i appen

Minuba findes både som mobil og webapplikation, hvilket gør det nemmere for dig og dine medarbejdere at registrere materialer og timer - selv når I er på farten.

Hvis I har aktiveret og sat jeres budgetmodul op, kan I, på jeres smartphone via Minubas app, nemt vælge budgetposter når I registrerer materialer på arbejdssedler med et aktivt budget.

Budgetmodup på din smartphone

Tag hånd om din økonomi og overhold budgettet

Med Minubas budgetmodulet kan du blandt andet:

  • Lave kalkulationer og budget med forventede udgifter for timer og materialer
  • Koble dit budget til et tilbud eller en ordre
  • Få overblik over reguleringer og ændringer på den aktuelle sag
  • Se totalen for afholdt forbrug på den aktuelle sag

Med Minuba har du altid support lige ved hånden

Minuba har et stærkt Support-team, du kan kontakte mellem kl. 08:00 - 16:00 alle hverdage. Vi svarer altid inden for 15 sekunder.

Herudover, har vi et online Supportcenter med artikler og videoer, der guider dig til at få mest muligt ud af Minuba. Her kan du bl.a. læse mere om, hvordan du opsætter budgetmodulet i Minuba eller hvordan du lægger et budget for din ordre.

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål, eller vil du blot have mere information om budgetmodulet, eller Minubas mange andre funktioner, kan du kontakte os via formularen nedenfor – så sørger vi for at vende tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Prøv Minuba gratis

Foretrækker du at teste Minuba først? Så kan du få en gratis demo her: