Materialestyring | Effektiv registering af materialer på arbejdssedlen

Materialestyring med få klik i Minuba

Materialestyring i Minuba

Forærer du også dine materialer væk, mester?

Materialestyring med Minuba sikrer at du får alle dine materialer med på sagen!

Vores erfaring viser, at håndværkere uden et ordrestyringssystem glemmer at registrere helt op til 25% af de materialer de bruger på en sag. Der er altså mange penge for dig at spare ved at registrere materialerne på den rigtige måde. Det forhindrer spild og svind, og det sikrer, at du får alle de brugte materialer med i det samlede regnskab på ordren. Forærer du også dine materialer væk, når du eller dine svende glemmer at registrere dem på arbejdssedlen?

Med Minubas materialestyring kan du nemt og hurtigt registrere alle dine materialer, og beregne dit materialeforbrug, direkte på din arbejdsseddel. Du sikrer dermed, at du får det hele med, og at du fakturerer det du skal. Kan det blive mere enkelt?


Nem materialestyring

Husk at registrere dine materialer!

Vi sikrer, at du altid kan finde dine materialer med få klik, og få den information du har brug for - også når du står ude hos kunden. Når du husker at registrere, sikrer du dig at du får faktureret alt. Det giver flere penge i kassen.

Med materialestyring i Minuba kan du registrere materialer med det samme, og du kan altid lave ændringer. Desuden, vil dine egne priser  blive beregnet på varen og du kan nemt beregne det nøjagtige materialeforbrug til den enkelte sag.


Alle dine materialer, samlet ét sted

Med over en million produkter i vores system, kan du være sikker på, at du vil finde de materialer og den information, som du har brug for.

Med over 70 grossister, er du godt dækket ind, når du skal bestille flere materialer. Du får desuden dine egne priser sat ind i systemet, så du ikke behøver holde styr på det selv.

Når materialet er registreret på din arbejdsseddel, og arbejdet er færdigmeldt, er du klar til at fakturere. Minuba sørger altid for, at de rigtige ting kommer på fakturaen!

Hurtig og nem materialestyring med Minuba

Materialestyring

5 skarpe fordele med materialestyring i Minuba

Med Minubas nemme materialeregistrering via app eller web sørger du for at alle materialer bliver registreret på din arbejdsseddel.

  • Nem og hurtig registrering på farten
  • Få fremvist opdaterede billeder og priser
  • Minuba husker dine materialer for dig
  • Vælg mellem mere end 70 grossister
  • Fakturering med EDI knytter automatisk fakturaen fra din grossist med din sag

Få din grossistfaktura direkte på sagen

Elektronisk fakturering med EDI, gør det muligt at undgå store papirbunker når du modtager en faktura fra din grossist. Minuba knytter nemlig automatisk fakturaen fra din grossist til din sag.

Minuba samler både materialer fra din grossistfaktura, og de materialer dine medarbejder har registreret, på den samme arbejdsseddel. Det bliver gjort med det samme, og din egen faktura kommer hurtigere ud af døren!

Grossister i Minuba

Vil du have flere gode grunde til at vælge Minuba?

Digitale arbejdssedler i Minuba

Lav en ordre i Minuba

Tidsregistrering i Minuba