Digitale Arbejdssedler | Få styr på alle dine arbejdsopgaver

Digitale arbejdssedler i Minuba

Få det hele med på din digitale arbejdsseddel

Få styr på alle dine arbejdsopgaver

Digitale arbejdssedler gør det nemt at oprette og udfylde arbejdssedler, så dine montører hurtigt kan gå i gang med dagens arbejde, uden at skulle runde kontoret først. Uanset om du er tømrer, elektriker eller VVS'er, så passer Minubas digitale arbejdssedler til dig!

Kan du nikke genkendende til gamle og krøllede arbejdssedler af papir? Manglende arbejdssedler som ligger i firmabilen? Arbejdssedler som er helt ulæselige enten pga. skriften eller er gået i stykker? Oplever I at der mangler navn, underskrift, dato eller andre vigtigt informationer? Glemmer du eller dine medarbejdere også at få registreret alle brugte timer og materialer på sagen? Ellert at det er besværligt at indleverer arbejdssedlerne til bogholderen?

Hvis det i tilfældet, så har I, som mange andre sikkert oplevet, at bruge unødvendig tid på fx at indtaste arbejdssedler manuelt på computeren i Excel eller på at finde dem i papirbunkerne?  Med Minuba er arbejdssedler i papirform fortid og de digitale arbejdssedler indeholder alle de relevante informationsfelter, som du har brug for at kunne udføre opgaverne og senere fakturere kunden for det udførte stykke arbejde.

Vi hjælper dig med at drive din forretning optimalt.


Mindre tidsspild og glade svende

Med Minuba sikrer du, at alle timer og materialer bliver registreret hurtigt og korrekt på den digitale arbejdsseddel.

Vi har gjort det lettere for dine medarbejdere at aflevere deres time- og arbejdssedler til tiden - og hver dag. Samtidigt erstatter vi de gammeldags og fedtede time- og arbejdssedler, som hurtigt kan hobe sig op på kontoret, hvor det kan være svært at få et overblik over alle registreringerne dels pga. håndskrift og forkerte udfyldelser, men også fordi mange af de gammeldags arbejdssedler kan blive våde, kan gå i stykker eller blive væk.

Digitale arbejdssedler

Digitale arbejdssedler

Få alt med på din arbejdsseddel

Opret altid fuldt opdaterede digitale arbejdssedler, tilpasset til din forretning og lige ved hånden. Det effektiviserer hurtigt dine arbejdsrutiner, så du får det totale overblik i din forretning, og kan følge opgaven tæt fra start til slut.

Med digitale arbejdssedler har du som mester altid overblik over:

  • Kundeoplysninger
  • Ordrebeskrivelse
  • Materialeregistrering
  • Timeregistrering

Stop spildtid for dine montører

Med digitale arbejdssedler på smartphone undgår dine montører at spilde tid på kontoret, men ser dagens arbejde direkte i deres app. Alle informationer sendes til kontoret – klar til fakturering. Det kalder vi effektivt arbejde!

Som montør bliver du smart på farten med mulighed for hurtig indtastning og overblik i app over:

  • Kundeoplysninger
  • Arbejdsbeskrivelse
  • Materialeregistrering
  • Timeregistrering
Digitale arbejdssedler i Minuba

Minuba digitale arbejdssedler

Tømrer, VVS'er eller elektriker?

Uanset hvilket fag du tilhører, så passer Minubas digitale arbejdssedler til din branche.

Om end du kalder din arbejdsseddel for timeseddel, arbejdskort eller andet. Minubas digitale arbejdssedler dækker over dem alle, og tager højde for, at du kan udfylde alle nødvendige informationer for at drive din forretning effektivt.