Også i
Arbejdssedler

Minubas digitale arbejdssedler til håndværkere - Naturligvis!

Savner du og din håndværksforretning en struktureret og ensartet måde at håndtere jeres sager på?

Med 'Arbejdssedler' i Minuba er alt, der vedrører en sag, samlet et sted!

Alt information og dokumentation for en sag ligger samlet på den digitale arbejdsseddel – herunder forbruget, beregning af dækningsgraden og lovpligtige dokumenter, som fx kvalitetssikringsdokumenter. Sagt på en anden måde: Du slipper for en masse Excel-ark og rodede papirbunker.

Mindre tidsspild, mere håndværk: Brug Minubas digitale arbejdsseddel

Minubas digitale arbejdsseddel gør det nemmere for dine medarbejdere at aflevere deres time- og arbejdssedler til tiden. Minuba findes nemlig både som en app til smartphone og som webapplikation. På den måde undgår dine medarbejdere spildtid på kontoret, da dagens opgaver kan ses direkte på mobilen.

Vi har også gjort det nemt for din bogholder, da købs- og salgsfaktura automatisk bliver eksporteret til jeres økonomisystem.

Funktionen 'Arbejdsseddel' findes også i Minuba GO!

Minuba GO! gør hverdagen nemmere for små håndværks- og servicevirksomheder med op til 2 brugere. Få adgang til en række af de sammen funktioner, som findes i Minuba Plus - gratis.

 

Få det fulde overblik over dine håndværkssager

Som kunde i Minuba har du mulighed for at se hele hændelsesforløbet på din sag, på den digitale arbejdsseddel.

Alt hvad du foretager dig på en sag bliver logget, så du nemt kan gå tilbage og undersøge noget senere, hvis du skulle få brug for det.

Arbejdssedlen effektiviserer dine arbejdsrutiner, så du får det totale overblik over din forretning. Mærk værdien allerede fra første dag!

Med Minubas digitale 'Arbejdsseddel' har du som mester eller montør altid overblik over:

  • Kundeoplysninger
  • Ordrebeskrivelse/arbejdsbeskrivelse
  • Materialeregistrering
  • Timeregistrering

Virksomhedsøkonomi

Sådan prioriterer du opgaver, der øger din indtjening

Hvordan samler jeg indsigt om min indtjening? Det er vigtigt, at du prioriterer opgaverne så at ressourcerne (timerne) anvendes effektivt, og at du øger din indtjening, uden at miste alt for meget fokus. Er du god …