Digital Arbejdsseddel til håndværkere | Få struktur på jeres opgaver.

Digitale arbejdssedler i Minuba

Minubas Digitale arbejdssedler til håndværkere. Naturligvis.

Savner du og din håndværksforretning en struktureret og ensartet måde at håndtere jeres sager på?

Med Arbejdssedler i Minuba er alt, der vedrører en sag, samlet et sted! Alt information og dokumentation for en sag ligger samlet på den digitale arbejdsseddel – herunder forbruget, beregning af dækningsgraden og lovpligtige dokumenter, som f.eks. kvalitetssikringsdokumenter. Sagt på en anden måde: du slipper for en masse Excel-ark og rodede papirbunker.

Mindre tidsspild – mere håndværk: Brug Minubas elektroniske arbejdsseddel

Minubas elektroniske Arbejdsseddel gør det lettere for dine medarbejdere at aflevere deres time- og arbejdssedler til tiden. Minuba findes nemlig som både smartphone app og webapplikation – på den måde undgår dine medarbejdere spildtid på kontoret, da dagens opgaver kan ses direkte på mobilen.

Vi har også gjort det nemt for jeres bogholder, da købs- og salgsfaktura automatisk bliver eksporteret til jeres økonomisystem.

Få fuldt overblik over dine håndværks-sager

Som kunde i Minuba har du mulighed for at se hele hændelsesforløbet for din sag på den elektroniske arbejdsseddel, da alt hvad du foretager dig på en sag bliver logget – så kan du nemt gå tilbage og undersøge noget senere, hvis du skulle få brug for det.

Arbejdssedlen effektiviserer hurtigt dine arbejdsrutiner, så du får det totale overblik over din forretning – mærk værdien allerede fra første dag.

Med digitale arbejdssedler har du som mester eller montør altid overblik over:

Med Minuba har du altid support lige ved hånden

Minuba har et stærkt Support-team, du kan kontakte mellem kl. 08:00 - 16:00 alle hverdage. Vi svarer altid inden for 15 sekunder.

Herudover, har vi et online Supportcenter med artikler og videoer, der guider dig til at få mest muligt ud af systemet. Du kan bl.a. læse meget mere om Minuba digitale Arbejdsseddel her!

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål, eller vil du blot have mere information om Arbejdssedler og Minubas mange andre funktioner, kan du kontakte os via formularen nedenfor – så sørger vi for at vende tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Prøv Minuba gratis

Foretrækker du at teste Minuba først? Så kan du få en gratis demo her: