Min plan | Overskuelig arbejdsplan til ordrestyring og registrering

Få ugens arbejdsplan direkte i lommen

Billede af en kalender
illustration af et ur

'Min Plan' giver medarbejdere adgang till alle deres opgaver

Det kan hurtigt blive rodet, når man bruger gammeldags opslagstavler eller kalendere til at holde styr på ugens opgaver og arbejdsplaner. Med Minuba får du overblik over alle sager på én gang!

Takket være funktionen ”Min Plan” ser mester og montør de kommende aktiviteter direkte på mobilen, og får adgang til alle arbejdssedler. Opgaverne bliver samlet ét sted, og vises i den helt rigtige rækkefølge.

Gå aldrig glip af aftaler med dine kunder

Min Plan fungerer som en kalender, og giver et overblik over ugens opgaver.  Den viser montøren, hvilken rækkefølge, opgaverne skal udføres. Det er især nyttigt, når et bestemt tidspunkt er aftalt med kunden. Med Minuba misser du aldrig en aftale!

Med Min Plan ser medarbejderne deres aftalte aktiviteter, og registrerer selv, når arbejdet er udført. Når dagen eller ugen er gået, er timesedlen skrevet og klar til aflevering.

illustration af en mand med et værktøj

Puljesager - frit tilgængelige for alle!

Med Min Plan skal dine medarbejdere ikke til at ringe ind til kontoret når de har huller i kalenderen. Nu kan montøren selv se de puljesager som ligger aktive, og vælge den sag som passer bedst i forhold til tid og afstand.

Ved at gøre puljesagerne synlige og tilgængelige for montørerne, bliver de mere selvstændige og mester sparer an masse administrativt arbejde.

Bevar overblikket med Min Plan

Med funktionen Min Plan får du styr på sagerne og bevarer overblikket. Du kan bruge funktionen hver dag til blandt andet at:

  • overblik over alle opgaver
  • Se i hvilken rækkefølge, de skal udføres
  • Se registreret og planlagt tid for hver medarbejder
  • direkte adgang til alle nuværende og fremtidige arbejdssedler
  • Registrere tid direkte i din kalender
  • Se puljesager og tag de opgaver som passer bedst
  • Gøre dine montører mere selvstændige