Min plan | Overskuelig arbejdsplan til ordrestyring og registrering

Få ugens arbejdsplan direkte i lommen

Min Plan giver bedre overblik

'Min Plan' giver medarbejdere adgang til alle deres opgaver

Det kan hurtigt blive rodet, når man bruger gammeldags opslagstavler, post-it eller forskellige kalendere til at holde styr på ugens opgaver og arbejdsplaner. Med Minuba får du overblik over alle sager på én gang!

Takket være den smarte funktion i Minuba ser mester og montør de kommende aktiviteter direkte på mobilen, og får adgang til alle arbejdssedler. Opgaverne bliver samlet ét sted, og vises i den helt rigtige rækkefølge.


 

Min Plan giver dig ro og overblik

Gå aldrig glip af aftaler med dine kunder

'Min Plan' fungerer som en kalender, og giver et overblik over ugens opgaver.  Den viser montøren, hvilken rækkefølge opgaverne skal udføres. Det er især nyttigt, når et bestemt tidspunkt er aftalt med kunden. Med Minuba misser du aldrig en aftale!

Med 'Min Plan' ser medarbejderne deres aftalte aktiviteter, og registrerer selv, når arbejdet er udført. Når dagen eller ugen er gået, er timesedlen skrevet og klar til aflevering.


 

Puljesager - frit tilgængelige for alle!

Med Min Plan skal dine medarbejdere ikke til at ringe ind til kontoret når de har huller i kalenderen. Nu kan montøren selv se de puljesager som ligger aktive, og vælge den sag som passer bedst i forhold til tid og afstand.

Ved at gøre puljesagerne synlige og tilgængelige for montørerne, bliver de mere selvstændige og mester sparer an masse administrativt arbejde.

Læs mere om Min Plan og puljesager her.

Nemmere overblik over alle sager med Minuba

 

Arbejdsplan i Minuba

Bevar overblikket med Min Plan

Med funktionen Min Plan får du styr på sagerne og bevarer overblikket. Du kan bruge funktionen hver dag til blandt andet at:

  • overblik over alle opgaver
  • Se i hvilken rækkefølge, de skal udføres
  • Se registreret og planlagt tid for hver medarbejder
  • direkte adgang til alle nuværende og fremtidige arbejdssedler
  • Registrere tid direkte i din kalender
  • Se puljesager og tag de opgaver som passer bedst
  • Gøre dine montører mere selvstændige