Serviceaftaler

Sæt dine tilbagevendende ordrer i system med Minubas serviceaftaler

Drømmer du om at sætte tilbagevendende ordrer fra de samme kunder i system? Så er det en fordel for din håndværksvirksomhed, hvis du opretter dem som serviceaftaler.

Det kan fx være, at du tilbyder dine kunder en serviceaftale, hvor du renser deres tagrender en gang årligt, servicerer deres varmepumpe eller har en ejendom, hvor du skal føre tilsyn fast hver måned. Minubas 'Serviceaftalemodul' forenkler og optimerer din arbejdsproces, når du har gentagne ordrer fra dine kunder.

Opret og administrer flere serviceaftaler på en gang

Funktionen fungerer som en skabelon for ordrer med et fast tidsinterval, så du kan oprette og administrere mange ordrer på én gang – fx hvis du har behov for at lave en ordre hver uge/måned/år for det samme stykke arbejde hos dine kunder.

Serviceaftalemodulet giver din virksomhed overblik og gør opfølgningen enkel og effektiv, da fremtidige ordre automatisk placeres i den ansvarlige kollegas kalender og serviceudtræk - så har I styr på sagerne, og det giver glade og tilfredse kunder!

Mind dine kunder om, at det er tid til service

Serviceaftaler i Minuba gør det muligt for dig at minde dine kunder om, at det er ved at være tid til et servicebesøg. Dette kan gøres både via sms og e-mail.

Mulighederne i Minubas serviceaftale modul er mange og uanset om du har en fast aftale med kunden eller ej, så vil kunderne sætte pris på at blive mindet om, at det er tid til et servicebesøg.

Forretningsudvikling

Sådan sælger du dine kompetencer

Fokusér på forretningen, og få flere ordre i ordrebogen At styrke din virksomhed handler om at fokusere på det, du er god til, og styrke dine kompetencer. Tænk på din virksomhed som et “produkt” – mere …

Få styr på jeres serviceaftaler: Automatisér ordrerne og få mere tid til udførelsen

Med Minubas serviceaftalemodul kan du:

  • Sætte dine gentagende ordre i system
  • Oprette og administrere mange ordre på én gang
  • Få overblik og gøre opfølgningen enkel og effektiv
  • Nemt oprette ordretyper, som du kan bruge til serviceaftaler – så du med få klik kan lave et nyt udtræk eller udkald
  • Samle alle de relevante informationer et sted, så du får nemmere ved at udføre dit arbejde
  • Hurtigt og nemt minde dine kunder om fremtidige servicebesøg via sms eller e-mail

Med Minuba har du altid support lige ved hånden

Minuba har et stærkt supportteam, du kan kontakte mellem kl. 08:00 - 16:00 alle hverdage. Vi svarer inden for 15 sekunder.

Herudover, har vi et online supportcenter med artikler og videoer, der guider dig til at få mest muligt ud af Minuba. Her kan du bl.a. læse mere om 'Serviceaftaler' i Minuba.