Minubas budgetmodul hjælper dig med at få styr på økonomien

Hurtigere fakturering og bedre likviditet med Minuba

Digital Fakturering til Håndværkere

Har du svært ved at holde det fulde overblik over din forretnings fakturering? F.eks. hvad der er faktureret, og hvad der ligger og venter?

Med Minubas online faktureringssystem har du altid det fulde overblik over, hvilke sager, der er blevet faktureret, hvilke der er blevet krediteret, samt hvilke fakturaer, der stadigvæk ligger som kladder.

Fakturér hele arbejdet med Minubas online fakturering

Minuba sørger automatisk for at oprette en fakturakladde, når en ordre godkendes. Fakturakladden opdateres i takt med, at arbejdssedlen udfyldes, så du kan være sikker på, at alt der er registreret på sagen også kommer med på din faktura.

Ekstra arbejde kan du fakturere separat på fakturaen.

Når ordren er afsluttet, er du klar til at godkende fakturaen og sende regningen til din kunde. Fakturaen kan sendes afsted via e-mail eller EAN alt efter om din kunde er privat, erhverv, det offentlige eller om den skal sendes fra én Minuba bruger til en anden Minuba bruger.

Du finder din fakturakladde på din ordres arbejdsseddel, under ”Faktura” på det visuelle arbejds-flow (pilen) eller i hovedmenuen.

 

Hurtig digital fakturahåndtering – fakturér med få klik

Med vores faktureringssystem kan du nemt og hurtigt oprette og sende en faktura til din kunde direkte via din smartphone. Minuba findes nemlig både som mobil- og webapplikation, hvilket gør det nemt for dig at ordne dine sager, lige meget om du er på kontoret eller ude hos kunden.

Eksporter dine online fakturaer til dit økonomisystem

Minubas Faktureringsfunktion giver dig automatisk integration til dit økonomisystem, så du nemt kan eksportere dine fakturaer. Det optimerer din faktureringsproces, f.eks. når du skal have dine fakturaer udlignet i Minuba.

Hos Minuba har vi et godt samarbejde med flere forskellige økonomisystemer. Se vores integrationspartnere her. Har du behov for en særlig integration, du ikke kan finde i overblikket, er du velkommen til at kontakte os, så undersøger vi det nærmere.

Lad ikke håndtering af fakturaer stå i vejen for dit håndværksarbejde

Gode grunde til, at du skal vælge fakturering med Minuba

  • Fuldt overblik over, hvad der er faktureret, krediteret eller stadigvæk ligger som kladde
  • Fakturakladden oprettes automatisk når en ordrer godkendes
  • Fakturaen opdateres løbene i takt med at arbejdssedlen udfyldes
  • Fakturér ekstra arbejde separat på en ordre
  • Send fakturaen på mail eller via EAN-faktura alt efter om din kunde er privat, erhverv, det offentlige eller skal sendes fra én Minuba bruger til en anden.
  • Send din online faktura på farten via Minubas app

Med Minuba har du altid support lige ved hånden

Minuba har et stærkt Support-team, du kan kontakte mellem kl. 08:00 - 16:00 alle hverdage. Vi svarer altid inden for 15 sekunder.

Herudover, har vi et  online Supportcenter med artikler og videoer, der guider dig til at få mest muligt ud af Minuba. Du kan bl.a. blive klogere på, hvordan du fakturerer i Minuba her!

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål, eller vil du blot have mere information om vores faktureringssystem, eller nogle af Minubas mange andre funktioner, kan du kontakte os via formularen nedenfor – så sørger vi for at vende tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Prøv Minuba gratis

Foretrækker du at teste Minuba først? Så kan du få en gratis demo her: