Også i
Fakturering

Digital fakturering til håndværkere: Send fakturaen afsted med få klik

Har du overblik din fakturering? Kan du svare på, hvad der er faktureret til dato? Og hvilken ordre der ligger og venter på at blive faktureret?

Med Minubas online faktureringssystem har du altid det fulde overblik over, hvilke sager, der er blevet faktureret, hvilke der er blevet krediteret, samt hvilke fakturaer, der stadigvæk ligger som kladder. Med andre ord: Du har det fulde overblik over din fakturering og kan hurtigt se, hvad der mangler at blive faktureret.

Hurtig og nem fakturering med Minuba GO!

Minuba GO! gør hverdagen nemmere for små håndværks- og servicevirksomheder med op til 2 brugere. Få adgang til en række af de sammen funktioner, som findes i Minuba Plus - gratis.

I Minuba GO! får du også adgang til fakturering.

Vi har gjort fakturering nemt for dig

Fakturering har aldrig været nemmere! Minuba sørger automatisk for at oprette en fakturakladde, når en ordre godkendes.

Fakturakladden opdateres i takt med, at arbejdssedlen udfyldes. Du kan altså være sikker på, at alt der er registreret på sagen, også kommer med på din faktura. Derudover kan ekstraarbejde faktureres separat.

Når ordren er afsluttet, er du klar til at godkende fakturaen og sende regningen til din kunde. Fakturaen kan sendes afsted via e-mail eller EAN, alt efter om din kunde er privat, erhverv eller det offentlige. Derudover kan du også sende fakturaen fra én Minuba-bruger til en anden Minuba-bruger.

Du finder din fakturakladde på din arbejdsseddel, under 'Faktura' på det visuelle arbejdsflow (pilen) eller i hovedmenuen.

Hurtig digital fakturahåndtering: Send fakturaen afsted via smartphone, tablet eller computer

Med vores faktureringssystem kan du nemt og hurtigt oprette og sende en faktura til din kunde direkte via din smartphone, tablet eller computer. Minuba findes nemlig både som mobil- og webapplikation, hvilket gør det nemt for dig at fakturere dine sager, lige meget om du er på kontoret eller ude hos kunden.

Eksportér dine fakturaer til dit økonomisystem

Med Minuba er det nemt at eksportere dine fakturaer til dit økonomisystem. Det optimerer din faktureringsproces, fx når du skal have dine fakturaer udlignet i Minuba.

Vi har et godt samarbejde med flere forskellige økonomisystemer, som du kan læse mere om her. Har du behov for en særlig integration, du ikke kan finde i overblikket, er du velkommen til at kontakte os, så undersøger vi det nærmere.

Lad ikke håndteringen af fakturaer stå i vejen for dit håndværksarbejde

Gode grunde til, at du skal vælge fakturering med Minuba:

  • Fuldt overblik over, hvad der er faktureret, krediteret eller stadigvæk ligger som 'kladde'
  • Fakturakladden oprettes automatisk, når en ordrer godkendes
  • Fakturaen opdateres løbene i takt med at arbejdssedlen udfyldes
  • Fakturér ekstra arbejde separat på en ordre
  • Send fakturaen på mail eller via EAN-faktura alt efter om din kunde er privat, erhverv, det offentlige eller skal sendes fra én Minuba bruger til en anden.
  • Send din online faktura på farten via Minubas app

Fakturering

Krav til faktura

Som virksomhed er det afgørende, at du udsteder en faktura, hver gang du sælger en vare eller ydelse. Men det er ikke nok bare at udstede en faktura – der er specifikke krav, du skal overholde, …