Nem fakturering | Digital fakturering skabt til håndværkere

Hurtigere fakturering og bedre likviditet med Minuba

Send nemt fakturaer med Minuba

Fakturaprogram til hurtigere fakturering med Minuba

Hurtig og nem fakturering med Minuba? Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Når du bruger Minuba som fakturaprogram, bliver faktureringen enkel, hurtig og nem.

Minuba, som er et online system til fakturering og ordrestyring, sparer dig for kreditdage samtidig med at din likviditet øges! Pengene kommer hurtigere i kassen, og du kan fokusere på forretningen.

Fakturaen skrives, mens arbejdet udføres ude i marken, og du kan derfor sende din faktura så snart arbejdet er færdigmeldt og afsluttet. Når fakturakladden godkendes, får du mulighed for at sende fakturaen afsted via e-mail direkte til kunden eller via EAN til boligselskaber eller offentlige virksomheder. Herefter klares bogføring med et enkelt klik – nemmere bliver det altså ikke!


Minuba hjælper dig med nem fakturering

Med Minuba som fakturaprogram får du det hele med på fakturaen

Vi sørger for, at du ikke behøver holde styr alle detaljer, når du skal fakturere dit arbejde. Med Minuba kan du nemlig være sikker på, at de rigtige priser og kalkulationer kommer på fakturaen.

Intet går tabt, når du fakturer med Minuba, da vi husker det hele for dig. Du kan altid være sikker på, at hele arbejdssedlen kommer med, når du skal fakturere.


Hurtigere fakturering med Minuba - Fakturér direkte fra appen

Med Minuba kan du nemt og hurtigt oprette og sende en faktura til kunden direkte via din app. Når arbejdet er udført, alle materialer og timer er registreret, færdigmelder og afslutter du blot sagen og herefter overføres dataen fra din arbejdsseddel direkte til fakturaen, så du kan sende din faktura afsted inden du forlader kundens adresse.

Dermed sparer du tid, og får dine penge hurtigere i hus. Når du opretter din slutfaktura, kan du tilpasse fakturalinjerne og markere dine fakturaer som betalte direkte fra appen.

Læs mere om Minubas app her.

Nem og hurtig fakturering med Minuba

Nem fakturering

Kommune eller offentlig organisation som kunde?

Skal du sende en EAN-faktura til det offentlige eller andre virksomheder? Den klarer Minuba nemt for dig!

Du laver din EAN-faktura lige så nemt, som du laver dine almindelige fakturaer i Minuba. Det kan være, at du skal levere varer eller ydelser til en kommune eller en region, som er oprettet i NemHandelsregisteret. Så er det nemlig et krav, at du sender din faktura som en offentlig faktura.


 

Fem gode grunde til fakturering med Minuba

  • Hurtig og nem fakturering giver dig bedre likviditet.
  • Minuba sørger for at fakturere hele arbejdet for dig.
  • Send EAN fakturaer til offentlige institutioner.
  • Opret en rykker, kreditnota eller tilføj dokumentation med få klik.
  • Fakturer ekstra arbejde separat på en ordre.
  • Send din online faktura mens du er i marken via din app.
Glad mand med fakturering fra Minuba

 

Smart integration til dit regnskabsprogram, giver hurtigere fakturering

Vi vil give dig det bedste værktøj til ordrestyring og fakturering, og du kan derfor sikre automatisk synkronisering mellem Minuba og dit fortrukne bogføringsprogram. Hvis din virksomhed har behov for en særlig integration, som ikke er på listen, kan du altid kontakte os, og vi kan se på, om vi kan hjælpe dig.

Dinero økonomisystem
Hurtig fakturering med Billy og Minuba
Hurtigere fakturering med Minuba
Dinero økonomisystem

 

Mersalg er godt – hvis du husker at fakturere det!

Har du fokus på dit mersalg, eller glemmer du at fakturere for ekstra arbejde? Der ligger meget værdi i eventuelt udført ekstra arbejde og materiale, men mange gange bliver det glemt, og kommer ikke med på fakturaen.

Med Minuba får du det hele med på fakturaen og dine penge går ikke tabt.  Dine medarbejdere kan registrere ekstra arbejde med få klik, og du kan vælge at fakturere det på en separat faktura.

Få det hele med på din faktura i Minuba