Entreprise

Få effektiv entreprisestyring med Minuba

Er du træt af entreprisestyring med komplekse Excel-ark? Vil du have overblik over dine entreprisesager? Og vil du kunne følge med i fremdriften på den enkelte sag?

Med Minubas entreprisestyring kan du nemt - og enkelt holde styr på dine entreprisesager, fakturere sagen ud fra fremdriften, og sende stadeopgørelsen til din kunde. På den måde får du fuldt overblik over økonomi og fremdrift.

I Minuba er det altså nemt for dig at arbejde med tilbudslister og fremdriften i projekter. Du kan let administrere, følge fremdriften på ordrer og håndtere aconto- og slutfakturering. Nemmere bliver det ikke!

Indlæsning af tilbudsliste og styring af fremdrift

Modtag en tilbudsliste fra hovedentreprenøren og indlæs den nemt i Minubas Entreprisemodul. Du kan selvfølgelig også oprette dine aktiviteter manuelt. Når fremdriften besluttes på byggemøder, kan du indtaste procentdelen af fremdriften på de forskellige aktiviteter i tilbudslisten i Minubas Entreprisemodul.

På den måde kan du løbende fakturere den aftalte fremdrift, som vises tydeligt på fakturaen.

Fakturering og stadeopgørelse

Minuba gør det nemt at få stadeopgørelsen vist på fakturaens side 2, hvilket giver hovedentreprenøren et overblik over entreprisesummen, hvad du tidligere har faktureret og hvad der begæres nu. På sagen kan du nemt få overblik over de aconto fakturaer, der er oprettet.

Omkostningsbudgettering

Samtidig med at du holder styr på din tilbudsliste, kan du oprette et omkostningsbudget i Minuba, hvor du selv definerer posterne. Det giver dig løbende et opdateret overblik over og styr på projektets omkostninger. Læs mere om budget her.

Virksomhedsøkonomi

Beregn dit dækningsbidrag, og sikre dig mod prisstigninger i din tilbudsberegning

Påvirker prisstigninger på byggematerialer din tilbudsberegning? Tilbudsafgivning er en vigtig del af din forretningsstrategi, da det påvirker din virksomheds omsætning og økonomi. Derfor er det vigtigt at tage hensyn til potentielle prisstigninger, hvis de ikke allerede …

Fordelene med Minubas entreprisestyring:

Med Minubas entreprisestyring får du:

  • Økonomisk entreprisestyring
  • Samlet al økonomi ét sted
  • Overblik over staden
  • Omkostningsbudget
  • Nem fakturering efter fremdrift
  • Kopi af sag til ny ordre

Med Minuba har du altid support lige ved hånden