Timeregistrering med Minuba | Nem og hurtig timeregistrering

Hurtig tidsregistrering med Minubas timeregistreringsapp

Mand registrerer nemt sine timer i Minuba

Nem og hurtig timeregistrering med Minuba, mester!

Bruger dine montører stadig uge- eller timesedler på papir, når de skal aflevere sine timer? Og kan de huske de timer de har brugt ude hos kunderne, en fredag eftermiddag eller glemmer de det?

Med Minuba er det slut med gammeldags timesedler! Med Minubas app er det nemt for dine svende at registrerer timer eller fravær. Du sikrer dermed at alle timer bliver registreret hurtigt og korrekt samtidig med at du slipper for tabte timerregistreringer på dine fakturaer! Vi har gjort det lettere for dine medarbejdere at aflevere deres timer til tide, og hver dag. Samtidigt erstatter vi de gammeldags og fedtede timesedler, som hurtigt kan hobe sig op på kontoret!

Undgå tidsspild for dine montører med effektiv tidsregistrering. Når du gør det nemt for dine medarbejdere at registrere deres arbejdstid, skal de ikke bruge tid på at køre ind til kontoret, hver gang de skal aflevere deres timer. Det sparrer både dem og dig for en masse spildtid.


Nem timeregistrering med Minuba

Mobil timeregistrering giver mindre tidsspild

Med nem timeregistrering direkte på mobilen, kan montøren få afleveret sine timer via sin app til timeregistrering og du kan altid følge med i deres timer direkte via app eller web.

Med Minubas tidsregistrering kan man desuden:

  • Registrere arbejdstimer, tillæg og fravær
  • Tilføje noter
  • Skifte mellem arbejdssedler 
  • Registrere overtid

Skab overblik over timeforbrug og ordrer med Minuba

Vi har udviklet vores tidsregistrering til, at være nem at bruge for alle – både montøren i marken, og for administrationen som skal beregne lønnen. Takket været timeregistrering i Minuba får administrationen fuldt overblik over medarbejdernes arbejdstid og fravær.

Med timeregistrering kan du desuden hurtigt se status på hver enkelte ordre, ved at følge med i tidsregistreringen på hver sag. Så er du altid klar over hvor dine medarbejdere er, hvad de laver, og hvor mange timer der bliver brugt på hver sag.

Det vil sige, at udover grundlag for løn, får du også et overblik over den værdi den enkelte medarbejder har for din virksomhed.

Timeregistrering er nemt med Minuba

Nem og hurtig timeregistrering med Minubas app

Fakturering via app

Jo hurtigere montørerne kan registrere sine timer, jo hurtigere kommer fakturaen ud af døren, og pengene ind i kassen. Det giver virksomheden bedre likviditet, når du kan afkorte tiden mellem tilbud, udførsel og fakturering.

På denne måde, kan du i mange tilfælde halvere den tid det tager, før du har betalingen i hus

Så snart dine svende har registreret deres timer, ligger de automatisk på den pågældende sag. Det sparer dig og dine svende for masser af tid. Timerne kan registreres direkte via appen - både i marken og på kontoret.


Timeregistrering med Minuba sikrer dig:

  • Ingen tabte timeregistreringer
  • Mindre tidsspild
  • Mindre tastearbejde
  • Ingen fedtede og glemte timesedler

Med Minubas timeregistrering sikrer du desuden et bedre og mere præcist fakturerings- og lønningsgrundlag!

Læs mere om Minubas timeregistrering her.

Timeregistrering med Minuba