Også i
Tidsregistering

Online tidsregistrering til håndværkere: Få alle timer med på fakturaen!

Har I problemer med at få jeres medarbejdere til at registrere deres timer?

Hvis dine medarbejdere ikke får registreret timerne de har brugt på en sag i tide, kan det stå i vejen for udarbejdelse af lønsedler og fakturering til kunderne.

Med Minubas digitale tidsregistrering er det nemt for dine medarbejdere at registrere deres timer eller fravær. Tidsregistrering i Minuba gør det samtidig nemt for jeres administration, at se timerne fordelt på hver sag.

Slip for spildtid! Klar timeregistreringen på din smartphone eller tablet

Minuba findes både som mobil- og webapplikation, hvilket gør det nemt for dine ansatte at aflevere deres timer på farten.

Dine ansatte har altid nem og hurtig adgang til at:

  • Registrere arbejdstimer, tillæg og fravær
  • Tilføje noter
  • Skifte mellem arbejdssedler
  • Registrere overtid

Timeregistrering findes også i Minuba GO!

Minuba GO! gør hverdagen nemmere for små håndværks- og servicevirksomheder med op til 2 brugere. Få adgang til en række af de sammen funktioner, som findes i Minuba Plus - gratis.

 

Fordele ved timeregistrering til håndværkere

Med et digitalt værktøj til tidsregistrering kan I sikre, at ikke én time går tabt – og det er nemt for både håndværkere, mester og administrationen. Med Minubas tidsregistrering kan alle medarbejdere få et overblik over tidsforbrug og planlagte opgaver. I kan også oprette puljesager, som håndværkerne kan tage, når de har tid til det. Tidsregistrering kan foregår direkte i appen og skrives ind sammen med al anden dokumentation på en opgave – håndværkeren kan derfor hurtigt klare timeregistrering på farten.

Dine medarbejderes hverdag bliver mere effektiv, og du vil have nemmere ved at udarbejde præcise fakturaer, når en opgave er fuldført.

Hvad er timeregistrering?

I bund og grund er timeregistrering blot, at du og dine medarbejdere registrerer den tid, I bruger på en opgave.

Timeregistrering kan være vigtigt i nogle brancher – eksempelvis i håndværkerforretninger. Her er det nemlig nødvendigt for, at I kan lave fakturaer og få penge for jeres arbejde.

Det kan virke som en tidskrævende opgave at taste ind hver gang, men det er godt givet ud. Ved at registrere alle timer, overarbejde og fravær, kan I sikre, at I får alle timerne med på fakturaen til kunden, og administrationen kan nemt og hurtigt lave lønsedler, hvor alle timer kommer med.

I et digitalt sagsstyringssystem er det nemt og hurtigt at holde klare tidsregistreringen.

Minubas online tidsregistrering giver fuldt overblik

Vores digitale tidsregistrering giver dig overblik over, hvor mange timer, der er brugt på en sag. Samt hvilke medarbejdere, som har været ressource på sagen.

Tidsregistreringsfunktionen får den aktuelle forbrugte tid til at lægge sig under tidsregistreringsafsnittet på arbejdssedlen.

Du kan altid se det totale timeforbrug øverst på hver arbejdsseddel. Informationen hentes ligeledes med over i forbrugsoverblikket, hvor du kan se, hvor mange timer de respektive medarbejdere har brugt på den specifikke sag.

Brug mindre tid på koordinering: Brug et digitalt timeregistreringssystem

Med Minubas timeregistreringssystem får du:

  • Nem tidsregistrering for de ansatte - lige meget, hvor de befinder sig
  • Fuldt overblik over, hvor mange timer, der er registreret for hver sag og medarbejder
  • Et mere præcist faktureringsgrundlag

Fakturering

Hvor mange arbejdstimer er der på en måned?

Planlæg arbejdet med Minuba Når vi taler om, hvor mange arbejdstimer der er på en måned, er det vigtigt at forstå, at det kan variere afhængigt af forskellige faktorer som f.eks. antallet af arbejdsdage, helligdage og …