Online Tidsregistrering til håndværkere

Hurtig tidsregistrering med Minubas timeregistreringsapp

Online tidsregistrering til håndværkere

Har I problemer med at få jeres medarbejdere til at registrere deres timer?

Hvis dine medarbejdere ikke får registreret timerne de har brugt på en sag i tide, kan det stå i vejen for udarbejdelse af lønsedler og fakturering til kunderne.

Med Minubas elektroniske tidsregistrering er det nemt for dine medarbejdere at registrere deres timer eller fravær – og funktionen gør det samtidig nemt for jeres administration, at se timerne fordelt på hver sag.

Slip for spildtid! Klar timeregistreringen over mobilen

Minuba findes både som mobil- og webapplikation, hvilket gør det nemt for dine ansatte at aflevere deres timer på farten.

Dine ansatte har altid nem og hurtig adgang til at:

  • Registrere arbejdstimer, tillæg og fravær
  • Tilføje noter
  • Skifte mellem arbejdssedler 
  • Registrere overtid

Minubas Online tidsregistrering giver fuldt overblik

Vores elektroniske Tidsregistrering giver dig overblik over, hvor mange timer, der er brugt på en sag, og hvilke medarbejdere, som har været ressource på sagen.

Tidsregistrerings-funktionen får den aktuelle forbrugte tid til at lægge sig under tidsregistrerings-afsnittet på arbejdssedlen.

Du kan altid se det totale timeforbrug øverst på hver arbejdsseddel. Informationen hentes ligeledes med over i forbrugsoverblikket, hvor du kan se, hvor mange timer de respektive medarbejdere har brugt på den specifikke sag.

Brug færre timer på koordinering med et digitalt timeregistreringssystem

Med Minubas timeregistreringssystem får du:

  • Nem tidsregistrering for de ansatte - lige meget, hvor de befinder sig
  • Fuldt overblik over, hvor mange timer, der er registreret for hver sag og medarbejder
  • Et mere præcist faktureringsgrundlag

Med Minuba har du altid support lige ved hånden

Minuba har et stærkt Support-team, du kan kontakte mellem kl. 08:00 - 16:00 alle hverdage. Vi svarer altid inden for 15 sekunder.

Herudover, har vi et online Supportcenter med artikler og videoer, der guider dig til at få mest muligt ud af Minuba. Her kan du bl.a. læse mere om Minubas timeregistrering for håndværkere.

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål, eller vil du blot have mere information om Tidsregistrering, eller Minubas mange andre funktioner, kan du kontakte os via formularen nedenfor – så sørger vi for at vende tilbage til dig, så hurtigt som muligt

Prøv Minuba gratis

Foretrækker du at teste Minuba først? Så kan du få en gratis demo her: