Anlæg

Systematisér servicering af anlæg. Det er let i Minuba!

Servicerer din håndværksvirksomhed mange anlæg? Og mange forskellige anlæg, hvor I gerne vil have overblik og nemt kunne finde relevante informationer frem?

Med Minubas anlægsfunktion, frigiver du kostbar tid hos dine medarbejdere, ved at samle al relevant information om et anlæg ét sted. Vi har gjort det nemt for dig, at holde styr på alt dataen omkring anlægget.

I Minuba kan du med få klik få overblik over alle de ordrer, der er knyttet til et anlæg, så du nemt og hurtigt kan se, hvad der seneste er blevet udført på anlægget og hvornår.

Med Minubas app i baglommen, har du al relevant information samlet ét sted!

I Minuba er det let og enkelt at oprette et anlæg, med alle de nødvendige informationer, som skal bruges for at kunne udføre arbejdet.

Når anlægget er oprettet, kan du med Minubas app i baglommen nemt se, hvad der senest er blevet udført på et anlæg, samt hvilke ordrer der er tilknyttet anlægget. Og du vil til hver en tid få overblik over alle aktive og inaktive anlæg.

I appen kan du desuden tilføje noter, beskrivelser og anlægsdetaljer, som giver mulighed for at dele relevante anlægsinformationer med dine svende ude i marken.

 

Undgå tidskrævende og uoverskuelige excel-ark og dokumenter: Hold styr på anlæg i Minubas app!

Minuba findes både som mobil- og webapplikation, hvilket gør det nemmere for dig og dine medarbejdere at oprette anlæg og serviceaftaler, selv når I er på farten.

I appen kan du desuden nemt se - og redigere anlægget på en ordre eller tilføje et anlæg til en eksisterende ordre. Derudover kan du få overblik over alle anlæg, og finde relevante informationer, som kan komme dig og dine svende til gavn, når I står ude hos kunden.

I appen findes en søgefunktion, som gør det muligt at søge efter specifikke anlæg.

 

 

Gør servicering af anlæg til en leg, med Minubas anlægsfunktion!

Med anlæg i Minuba, får du mulighed for:

  • Hurtigt at få overblik over anlægshistorik
  • At finde al relevant anlægsinformation - samlet ét sted
  • Nemt at tilføj fotos, noter og anden dokumentation som fx brugermanual og produktblad
  • Nemt at oprette og tilføje serviceaftaler til et anlæg
  • Let at oprette udkald på et anlæg
  • At skyde genvej til al informationen med en QR-kode

Ordrestyring

Vejledning om kvalitetssikring i byggeriet

Kvalitetssikring i byggeriet spiller en afgørende rolle for et vellykket byggeprojekt. Det er nøglen til at sikre, at arbejdet udføres korrekt, at standarder overholdes, og at projektet fuldføres tilfredsstillende. I denne artikel vil vi give dig …

Med Minuba har du altid support lige ved hånden

Minuba har et stærkt supportteam, du kan kontakte mellem kl. 08:00 - 16:00 alle hverdage. Vi svarer inden for 15 sekunder.

Herudover, har vi et online supportcenter med artikler og videoer, der guider dig til at få mest muligt ud af Minuba. Her kan du bl.a. læse mere om anlæg i Minuba.