Anlæg i Minuba

I Minuba kan du få overblik over alle dine anlæg.
Et anlæg kan være den enhed, der skal arbejdes på, eller den service der skal ydes ude hos en kunde.
De er derfor oftest tilknyttet en eller flere ordrer og/eller serviceaftaler.

Anlægsoversigt

For at finde alle dine anlæg, skal du vælge ‘Indstillinger’ oppe i højre hjørne, og derefter trykke på ‘Anlæg’.

På anlægsoversigten kan du se alle de anlæg du har oprettet og sortere listen efter behov ved at trykke på en af overskrifterne.

Anlæg

Du har også mulighed for at oprette et nyt anlæg, det gør du ved at tykke på den orange “Opret Ny” knap, i øverste højre hjørne, og derefter på ‘Anlæg’.

Information på et anlæg

Hvis du i Anlægsoversigten trykker på et af de viste anlæg vil du få vist det specifikke anlægs side, hvor du har følgende sektioner:

Anlægsoplysninger

Her kan du udfylde den vigtigste information omkring anlægget:
Ejer af anlægget, fabrikat, model, serienummer, installationsdato, internt anlægsnummer,  anlægbeskrivelse og anlægsnoter.

Kvalitetssikringsdokumenter på anlæg

Her kan du tilføje kvalitetssikringsdokumenter til dit anlæg. Når et anlæg er blevet tildelt et kvalitetsikringsdokument, vil du ved godkendelse af en ordre, automatisk få det tilknyttede kvalitetsikringsdokument over på ordren, hvis ordren har et anlæg med et kvalitetssikringsdokument.

For at tilføje et kvalitetsikringsdokument, klikker du på alle de kvalitetsikringsdokumenter som du vil vil tilføje. Alle de kvalitetdokumenter som du har valgt vil være markeret med en orange kant.

Bagefter trykker du på på pilen der vender mod højre, som vist på billedet nedenunder:

Kvalitetsikringsdokumenterne der vil blive tilføjet til anlæggget vil nu være i tilknyttet dokument kolonnen.
Når du så trykker på gem knappen vil de være tilføjet til dit anlæg.

Dokumentation

Har du brug for at et billede eller en fil skal være tilgængelig på alle de ordre hvor anlægget bruges, kan du med fordel tilføje disse til selve anlægget.

For at tilføje et dokument skal du trykke på ‘Tilføj dokumentation’ knappen der bliver synlig når din mus befinder sig i ‘Dokumentation’ sektionen. Herfra kan du trække og slippe de filer, du ønsker tilknyttet til anlægget, i det nye vindue, eller du kan vedhæfte dem ved at klikke på Avanceret- knappen.

Serviceaftaler

Alle de serviceaftaler anlægget er blevet tilføjet til, vil være synlige i denne sektion.

Ordrer

Alle de ordrer anlægget er blevet tilføjet til vil være synlige i denne sektion.

Hvis du har brug for at vide hvordan Serviceaftaler fungerer i Minuba, kan du læse om dem her.
Hvis du har brug for at vide hvordan Ordrer fungerer i Minuba, kan du læse om dem her.