Anlæg i Minuba | Sådan administrerer du let anlæg

Opret dine anlæg i Minuba

Anlægs oplysninger

For at finde alle dine anlæg skal du vælge ‘Tandhjulet’ og trykke på ‘Anlæg’.

På anlægsoversigten kan du se alle de anlæg du har oprettet og sortere listen efter behov ved at trykke på en af overskrifterne.

Anlæg i Minuba

I anlægsoversigten kan du trykke på et af de eksisterende anlæg for at få vist anlæggets oplysninger.

Anlægsoplysninger på anlæg i Minuba

Her kan du udfylde/redigere information omkring anlægget, som f.eks.: ejer af anlægget, fabrikat, model, serienummer, installationsdato, internt anlægsnummer,  anlægbeskrivelse og anlægsnoter.

Opret nyt anlæg i Minuba

For at oprette et nyt anlæg skal du klikke på ‘Opret ny’ -> ‘Anlæg’.

Nu kan du udfylde nødvendige oplysninger om anlægget og gemme det ved at trykke ‘OK’.

Opret nyt anlæg i Minuba

Når anlægget er oprettet vil du kunne bruge det på dine serviceaftaler/ordre/tilbud/arbejdssedler.

Du kan vælge at søge over alle kunders anlæg, hvis opgaven udføres for en kunde men administreres af en anden.

Når du har tilføjet anlægget på arbejdsseddlen kan du bl.a. oprette/tilføje anlægs informationer, som montøren kan tilgå via app’en.

Tilføj noter til dit anlæg i Minuba

I anlægsoversigten kan du nemt se en liste over noter på dine anlæg. Under kolonnen ‘Handlinger’ finder du knappen ‘Noter’.

Du får nu vist en liste over de noter der tilhører anlægget.

I bunden af dialogen kan du tilføje nye noter til anlægget.

Noterne vil optræde på de ordrer, som har anlægget er tilknyttet. Så kan alle medarbejdere, som er tilknyttet ordren, både læse, oprette, redigere og slette noterne til anlægget (slettede noter kan stadig blive vist).

Noter på anlæg i Minuba

Tilføj kvalitetssikring dokumenter på anlæg i Minuba

Når du tilknytter et kvalitetsikringsdokument til et anlæg, så bliver KS dokumentet automatisk tilføjet til den ordre anlægget ligger på, idet at ordren går fra kladde til arbejdsseddel.

For at tilføje et kvalitetsikringsdokument skal du vælge de kvalitetsikringsdokumenter, som du gerne vil tilføje.

Kvalitetssikring på anlæg i Minuba

Læg dokumentation på et anlæg i Minuba

Har du brug for at et billede eller en fil skal være tilgængelig på alle de ordre hvor anlægget bruges, så kan du med fordel tilføje disse til selve anlægget.

Hvordan uploader jeg dokumentation?

Tryk på ‘Tilføj dokumentation’ og vælger filen der skal tilføjes.

Når du har tilføjet billedet/filen til anlægget, vil det være synligt under din ‘Dokumentation’ på de ordrer, hvor anlægget bruges.

Du kan se at billedet/filen er tilknyttet på deltaljerne og overskriften ‘Anlæg’.

NB! Dette kan også gøres på anlægssiden.

Her bruges anlægget

Under afsnittet ‘Serviceaftaler’ og ‘Ordrer’ vises alle de steder, hvor anlægget er tilknyttet.

Dette giver dig et godt overblik over alle de steder, hvor anlægget bruges.

Næste artikel:‘Virksomhedsindstillinger’