Minubas app til ordrestyring

Minuba app

Følg med i sagerne mester, uanset hvor du er

Med Minubas app til smartphone og tablet er du ikke længere bundet til kontoret. Du kan nemt og enkelt følge med i alle sager direkte fra din smartphone. Hvad laver din montør lige nu? Følg deres arbejde direkte fra app'en, så du slipper for foretage opkald for at finde ud af, hvad montørerne laver, når du selv er på farten.

Udover at mester kan følge med i sagerne, kan montøren ude i marken også arbejde mere effektivt. Takket være Minubas app bliver dine medarbejdere selvkørende, og kan fokusere på, hvad der er vigtigt – et godt stykke håndværk!

Minuba fakturering og ordrestyring

Effektiv ordrestyring med Minubas app til iOS og Android

Vi vil gøre det nemt for dig som mester at kunne følge med i sagerne, uanset hvor du er.
Med Minubas app kan du til enhver tid:

  • Få overblik over nye, igangværende og afsluttede ordrer.
  • Se medarbejdernes timeregistreringer for udført arbejde.
  • Se arbejdssedler og følge med i arbejdet.
  • Oprette ny ordre og tilknytte en medarbejder på arbejdessedlen.
  • Se dokumentation og noter på hver enkel arbejdessedel.
  • Oprette og sende en faktura med det samme.

Ordrestyring via app giver mere forretning

Vi gør det nemt for medarbejderne at registrere tid, materialer, noter og ordrer med få klik på deres mobiltelefon! Alt bliver synligt for mester med det samme, så er du altid fuldt opdateret på arbejdet. Hver gang du som mester laver en ændring eller opretter en ordre, vil informationen ryge direkte videre til dine montører ude i marken.

Med adgang på farten, bliver dine montører selvkørende - så din forretning kan vokse.  Takket være effektiv ordrestyring med Minuba, kan du håndtere flere ansatte og flere ordrer samtidigt. Så kommer du hurtigt fra virksomhed til forretning, mester!

Minuba app