App til fakturering og ordrestyring | App til håndværkere | Prøv gratis!

Minubas app til fakturering og ordrestyring

hånd holder i en håndværker app

Følg med i dine sager med Minubas app

Minubas app til fakturering og ordrestyring hjælper håndværkere med at drive en professionel forretning. Appen kan downloads og anvendes på både Android og iOS tablets og smartphones.

Med den populære app til fakturering og ordrestyring er det nemt at oprette tilbud og ordrer, udfylde digitale arbejdssedler og kvalitetssikring - mens du eller dine svende er ude og arbejde i marken. Tids- og materialeregistrering er nemt at udfylde i appen, og når arbejdet er udført, færdigmelder du eller dine svende sagen. Herefter oprettes der automatisk en fakturakladde, som med få klik kan sendes afsted til kunden enten via mail eller som en offentlig faktura, så du hurtigere kan få betaling for det udførte stykke arbejde!

Ved at benytte sig af appen via smartphone eller tablet er du som mester ikke længere bundet til kontoret og dine svende slipper for at skulle udfylde gammeldags og tidskrævende arbejdssedler med blyant, når de er ude og udføre et stykke arbejde hos kunden.

Den smarte app gør det nemt og hurtigt at følge med i alle sager - også selvom du er på farten eller arbejder ude i marken!


 

Effektiv app til ordrestyring

Bliv mere effektiv med Minubas app

Med Minubas app er alle relevante informationer samlet på den digitale arbejdsseddel på ordren. Du og dine svende kan altså nemt og hurtigt finde vej til kundens adresse via appens indbyggede kort, følge med i arbejdet direkte fra appen og I slipper for foretage opkald på kryds og tværs for, at finde ud af, hvad for et arbejde kunden skal have udført, hvad for noget materialer, som der er anvendt osv. Med Minubas app er alting samlet - og du har alt hvad du skal bruge - selv når du er på farten.

Udover at mester kan følge med i sagerne hjemme på kontoret, kan montøren ude i marken også arbejde mere effektivt. Takket være Minubas app bliver dine medarbejdere selvkørende, og kan fokusere på, hvad der er vigtigt – et godt stykke håndværk!

Minubas app til timeregistrering og ordrestyring gør dig og dine svende mere effektiv i marken!


 

Effektiv app til ordrestyring (iOS & Android)

Vi vil gøre det nemt for dig som håndværkere at kunne følge med i sagerne, uanset hvor du er.
Med Minubas app til ordrestyring kan du til enhver tid:

  • Få overblik over nye, igangværende og afsluttede ordrer.
  • Se medarbejdernes timeregistreringer for udført arbejde.
  • Se arbejdssedler og følge med i arbejdet.
  • Oprette ny ordre og tilknytte en medarbejder på arbejdessedlen.
  • Se dokumentation og noter på hver enkel arbejdessedel.
  • Oprette og sende en faktura med det samme.

App Store download

Effektiv app til ordrestyring

 

Mand er glad fordi han bruger Minuba

Ordrestyring via app gør det nemmere for dig!

Vi gør det nemt for medarbejderne at registrere timer, materialer, noter og ordrer med få klik på deres mobiltelefon! Alt bliver synligt for mester med det samme, så er du altid fuldt opdateret på arbejdet. Hver gang du som mester laver en ændring eller opretter en ordre, vil informationen ryge direkte videre til dine montører ude i marken.

Med adgang på farten via Minubas app, bliver dine montører selvkørende - så din forretning kan vokse.

Takket være effektiv ordrestyring med Minuba, kan du håndtere flere ansatte og flere ordrer samtidigt. Så kommer du hurtigt fra virksomhed til forretning, mester!