Opret eller rediger dine kunder via app’en

Her finder du dit kundekartotek i appen

Kundenoter

Under ‘Indstillinger’ finder du dit kundekartotek under ‘Kunder’.

Her kan du finde alle dine kunder, eller søge efter en specifik kunde og rette i en adresse eller redigere anden information.

Hvis du benytter dig af søgefunktionen kan du også søge i kundens adresser, så hvis du fx står på en adresse men ikke kender kunden, kan du gå ind i kundelisten og søge på adressen du står på, så vil kunden med den matchende adresse blive vist.

Sådan opretter du en kunde

Du kan oprette kunder fra flere steder i Minuba app:

1. Under ‘Min plan’, ‘Overblik’ og ‘Ordrekladder og tilbud’ kan du oprette en kunde ved at klikke på plustegnet øverst til højre og derefter på ‘Kunde’.
  2. Når du opretter et tilbud eller en ordre er der mulighed for at vælge en eksisterende kunde eller at oprette en ny kunde.
  3. Under din kundeliste kan der oprettes kunder ved at klikke på det store plustegn nederst til venstre.

Når du opretter kunden vil du blive mødt med to sider, hvor du kan udfylde relevant information. På den første side kan du angive kundens navn, CVR nummer mm.

Når du er tilfreds med de indtastede oplysninger skal du trykke på ‘Næste’, hvorefter du vil blive mødt af en kontaktadresseformular, som ligeledes skal udfyldes.

Til sidst kan du trykke på ‘Opret’ for at oprette kunden.

Kundenoter

Når du klikker ind på en kunde, findes der et overblik over noterne, som er oprettet til denne kunde.

Hvis du klikker på ”+” symbolet er det muligt at tilføje en ny note.

Når der er 4 eller flere noter på en kunde, får man muligheden for at se alle noterne.

Herinde, ligeledes som fra kunden er det muligt at redigere og slette noter.