Indstillinger i din app

Konfigurer dine Virksomhedsindstillinger fra appen

Du kan redigere og opdatere udvalgte virksomhedsindstillinger i Minuba app.

Du finder virksomhedsindstillingerne under Indstillinger -> Virksomhedsindstillinger.

Når du har klikket på virksomhedsindstillinger, vil du have mulighed for at ændre langt de fleste generelle indstillinger, som er delt op i følgende kategorier:

• Virksomhedsdetaljer
  • Regionale indstillinger
  • Brancher
  • Bankinformationer
  • Serienumre
  • Registreringer
  • Fakturering

Under hver af disse kategorier har du mulighed for at redigere diverse virksomhedsindstillinger, mens du er på farten.

Har du brug for at se alle dine virksomhedsindstillinger, så er de tilgængelige på Minubas web-applikation. Du kan også læse mere om alle de forskellige virksomhedsindstillinger og hvordan de fungerer her.

Administrative indstillinger

Du har adgang til udvalgte administrative indstillinger fra din app, hvor du kan se og rette i din opsætning.

Du finder administrations indstillingerne i appen under Indstillinger -> Administration.

Her har du mulighed for at se og rette i dine Grossistaftaler / Økonomisystems indstillinger / Egne materialer.

Under Grossistaftaler kan du se, hvilke grossister du allerede har tilføjet til din Minuba, og du kan tilføje yderligere eller fjerne dem du har valgt.

Under Økonomisystem kan du tilføje en integration til et økonomisystem, eller se/rette dine eksisterende integrations indstillinger.

Under Materialer har du adgang til listen over dine Egne Materialer, så du kan oprette nye, slette eller ændre eksisterende materialer.

App indstillinger

Under ‘App indstillinger’ finder du generelle indstillinger for din Minuba app.

Du finder appindstillingerne i appen under Indstillinger -> App indstillinger.

Her kan du vælge, hvilken side du vil starte på når du logger ind i appen, du kan enten starte på ’Overblik’, ’Min plan’ eller ’Min Tid’.

Du kan også angive, hvornår din arbejdsdag starter, hvilket hjælper dig når du skal timeregistrere.

Du kan vælge om du vil slå vores hjælpe guide Til/Fra og nederst på siden står, hvilken version af appen du har installeret.

Bemærk

Hvis du vælger at logge helt ud af Minuba appen, vil dine appindstillinger blive nulstillet, dette betyder bl.a. at dit valg af startside og start på arbejdsdag ikke vil være angivet når du logger ind igen.

Hvis du vil undgå dette kan du i stedet lukke appen uden at logge helt ud, tryk på ‘Forbliv logget ind’, så vil appen stadig huske dine indstillinger næste gang du åbner appen.

Appindstillinger i Minuba

Sæt dine Brugerindstillinger i app’en

På siden ‘Brugerindstillinger’ er du i stand til at skifte dit kodeord og ændre sprog.

Du finder brugerindstillingerne i app’en under Indstillinger -> Bruger indstillinger.