Hvordan fjerner jeg en tilknyttet medarbejder fra en ordre på app’en?

Åben arbejdssedlen for den pågældende ordre. Klik derefter på menuen i øverste højre hjørne (tre vandrette streger) og vælg ‘Medarbejdere’ i menuen. En tilknyttet medarbejder fjernes fra ordren ved at klikke på krydset ud for den pågældende medarbejders navn. Klik ‘Ok’ i vinduet, der åbnes og medarbejderen fjernes fra ordren.