Dokumentation på appen

Sådan uploader du dokumentation

Vis dokumentation på app

Sådan redigerer du dokumentation

Send dokumentation fra appen

Sådan uploader du dokumentation

Har du taget billeder som dokumentation, kan du med fordel uploade det til din arbejdsseddel – direkte fra appen.

Når du er på din arbejdsseddel kan du trykke på ’plus’ ikonet i bunden af skærmen, hvorefter du vælger ’dokumentation’. Herefter bliver du navigeret til siden, hvor du har mulighed for at uploade din dokumentation, som kan ses på nedenstående billede.

Her vælger du så ’plus’ ikonet, hvor du vil blive spurgt om hvordan du vil uploade din dokumentation, hvor du har mulighed for at tage et billede med dit mobilkamera eller vælge en fil fra din kamerarulle på din telefon/tablet. Du kan nemt fjerne filerne igen ved at trykke på ’skraldespand’ ikonet eller fjerne én enkel fil, ved at trykke på ’kryds’ ikonet ud fra filen.

Når du vælger én fil, har du mulighed for at ændre navnet på filen, som kan ses på nedenstående billede til venstre.
Desuden har du altid mulighed for at tilføje en beskrivelse, vælge om dokumentationen skal skjules for medarbejder uden faktureringsrollen, vælge placering (ordre, ekstraarbejde eller anlæg) samt mappe.

Hvis du vil placere din dokumentation på et ekstraarbejde, skal du klikke på ’Vælg placering’ (se billedet ovenfor), hvorefter du vil blive navigeret til siden, hvor en liste med ordrens tilhørende ekstraarbejde, vil blive vist, hvor du så kan vælge, hvilken arbejdsseddel dokumentationen skal tilføjes til (se billedet nedenfor),

Hvis du ønsker at tilføjet dokumentationen til en mappe, skal du klikke på ’Tilføj til mappe’, hvorefter du vil blive navigeret til siden, hvor en liste af allerede eksisterende mapper blive vist. Her kan du også oprette en ny mappe – eller helt undlade at vælge en mappe (se nedenstående billede).

Hvis du ønsker at oprette en ny mappe, skal du klikke på ’plus’ ikonet, hvor du vil få vist en dialog, som kan ses på nedenstående billede, hvor du kan skrive mappenavnet.

Vis dokumentation på app

Når du går ind på en ordre, skal du åbne højre sidemenu og vælge ’Dokumentation’. Her får du listen over dokumentation på ordren. Hvis der er billede dokumentation, kan du trykke på det for at få vist billedet i appen.

For at kunne se dokumentationen på din app skal du på telefonen have installeret programmer til visning af billeder og pdf. mm. Er elementer i jeres dokumentation oprettet som ex. MSG filer vil du skulle installere en viser til MSG-filer på din telefon eller tablet.

Når billedet vises kan du swipe til højre eller venstre for at få vist det næste billede. Du lukker billedeviseren ved at klikke ved siden af billedet eller på krydset øverst til højre.

Sådan redigerer du dokumentation

Har du behov for at redigere i informationer vedrørende dokumentation på en arbejdsseddel kan du nemt gøre dette fra appen.
Når du er på din arbejdsseddel kan du åbne handlingsmenuen i venstre side, hvorefter du vælger ’dokumentation’. Herefter bliver du navigeret til siden, hvor du får et overblik over din dokumentation på en arbejdsseddel.

Her kan du trykke på de tre lodrette prikker – vælg ’rediger’, hvorefter du vil blive navigeret til rediger dokumentations siden.

Nu har du mulighed for at ændre navnet på filen, tilføje en beskrivelse, vælge om dokumentationen skal skjules for medarbejder uden faktureringsrollen, vælge placering (ordre, ekstraarbejde eller anlæg) samt vælge en mappe. Bemærk en fil kan ikke gemmes uden at have et navn.

Hvis du ønsker at tilføjet dokumentationen til en mappe, skal du klikke på ’Tilføj til mappe’, hvorefter du vil blive navigeret til siden, hvor en liste af allerede eksisterende mapper blive vist. Her kan du også oprette en ny mappe – eller helt undlade at vælge en mappe (se nedenstående billede).

Hvis du ønsker at oprette en ny mappe, skal du klikke på ’plus’ ikonet, hvor du vil få vist en dialog, som kan ses på nedenstående billede, hvor du kan skrive mappenavnet.

Send dokumentation fra appen

Vil du gerne sende dokumentation via appen, kan du let gøre dette.

Når du går ind på en ordre, skal du åbne højre sidemenu og vælge ’Dokumentation’. Her får du listen over dokumentation, hvor du nederst kan trykke ’Send dokumentation’. Du har nu mulighed for at vælge den dokumentation i listen som du vil sende – du har mulighed for at sende enkelte dokumenter, eller flere. Når du har valgt den dokumentation, der skal sendes, trykker du  ’Vælg dokumentation’, hvorefter du skal indtaste mail og andre oplysninger og til sidst trykke ’Send dokumentation’.