Tilføj dokumentation til din arbejdsseddel på app'en - Minuba

Tilføj dokumentation til din arbejdsseddel på app’en

Har du taget billeder, video eller anden dokumentation, kan du med fordel uploade det til din arbejdsseddel – direkte fra app’en.

Sådan uploader du dokumentation

Når du er på din arbejdsseddel kan du trykke på ’plus’ ikonet i bunden af skærmen, hvorefter du vælger ’dokumentation’. Herefter bliver du navigeret til siden, hvor du har mulighed for at uploade din dokumentation, som kan ses på nedenstående billede.

Her vælger du så ’plus’ ikonet, hvor du vil blive spurgt om hvordan du vil uploade din dokumentation, hvor du har mulighed for at tage et billede med dit mobilkamera eller vælge en fil fra din kamerarulle på din telefon/tablet. Du kan nemt fjerne filerne igen ved at tykke på ’skraldespand’ ikonet eller fjerne én enkel fil, ved at trykke på ’kryds’ ikonet ud fra filen.

Når du vælger én fil, har du mulighed for at ændre navnet på filen, som kan ses på nedenstående billede til venstre.
Desuden har du altid mulighed for at tilføje en beskrivelse, vælge om dokumentationen skal skjules for medarbejder uden faktureringsrollen, vælge placering (ordre, ekstraarbejde eller anlæg) samt mappe.

Hvis du vil placere din dokumentation på et ekstraarbejde, skal du klikke på ’Vælg placering’ (se billedet ovenfor), hvorefter du vil blive navigeret til siden, hvor en liste med ordrens tilhørende ekstraarbejde, vil blive vist, hvor du så kan vælge, hvilken arbejdsseddel dokumentationen skal tilføjes til (se billedet nedenfor),

Hvis du ønsker at tilføjet dokumentationen til en mappe, skal du klikke på ’Tilføj til mappe’, hvorefter du vil blive navigeret til siden, hvor en liste af allerede eksisterende mapper blive vist. Her kan du også oprette en ny mappe – eller helt undlade at vælge en mappe (se nedenstående billede).

Hvis du ønsker at oprette en ny mappe, skal du klikke på ’plus’ ikonet, hvor du vil få vist en dialog, som kan ses på nedenstående billede, hvor du kan skrive mappenavnet.