Overblik over godkendte fakturaer i appen

Du kan få et overblik over alle dine godkendte og ikke betalte fakturaer ved at klikke på ”Fakturering” i hovedmenuen (burgermenuen).

Overblikket vises på en ny side. Her kan du også nemt se, hvor mange fakturaer, der er tale om

Overblik over godkendte fakturaer_1

Søg i fakturaer

Du har mulighed for at søge efter en specifik faktura.
Her har du forskellige søgemuligheder – du kan enten søge på kundens navn, kundenummer, fakturerings adresse, fakturanummeret, eller på den medarbejder, der har været ansvarlig for den tilhørende ordre.

Når du har fundet kundens faktura, så kan du trykke på den og du vil nu få en række handlinger som du kan vælge i mellem:

• Vil du gennemse faktura PDF’en, i så fald skal du trykke ”Vis faktura”.
  • Du kan vælge, at fakturaen skal markeres som betalt, her skal du vælge betalingsdatoen og trykke ”OK”, hvorefter fakturaen vil forsvinde fra dette overblik, da den nu er markeret som betalt.
  • Du kan også vælge at kreditere fakturaen. Her vil der blive oprettet en kreditnota til fakturaen og du vil blive ført over til kreditnotaen.
  • Du kan vælge at sende fakturaen.
  • Du har også mulighed for at se eksport detaljer, hvor du kan se, hvilken status fakturaen har i bogførings systemet eller hos finansieringspartneren.