Tidsregistrering på APP’en - Minuba

Tidsregistrering på APP’en

Når du skal lave en tidsregistrering på APP’en, fungerer det stort set ligesom på web-udgaven af Minuba. Du kan læse mere omkring de forskellige registreringstyper her.

Du laver en tidsregistrering ved at trykke på menuen i venstre hjørne og derefter vælge ‘Min tid’. Du kan vælge dato ved at trykke på kalenderikonet øverst til højre. Når du trykker på et tidspunkt i kalenderen bliver du ført over til en ny side, hvor du har mulighed for at oprette din tidsregistrering.

Opret en arbejdstidsregistrering

Når du skal oprettet en arbejdstidsregistrering, skal du vælge registreringstypen ‘Arbejdstid’.

Minuba tidsregistrering på Appen

Du kan angive om registreringen er ordrerelateret eller tilknyttet en opgave. Og du kan vælge tillæg ved at trykke på knappen ’Tilføj tillæg’ og få vist en liste med de tillæg du har adgang til.

Minuba tidsregistrering på Appen

Du har mulighed for at vælge flere tillæg af gangen. Når du har valgt de tillæg der skal knyttes til registreringen, kan du trykke ‘Gem’ og de valgte tillæg vil nu blive vist på registreringen.

Minuba tidsregistrering på Appen

Har du fortrudt valget af et tillæg kan du fjerne tillægget fra registreringen ved at trykke på ’skraldespande’ ikonet.

Er registreringen ordrerelateret skal du vælge en ordre på registreringen, dette gør du ved at trykke på feltet ’Ordre’ her får du mulighed for at vælge mellem de ordrer du er tilknyttet.

Vælg den relevante ordre og tryk på ’Bekræft’

Minuba tidsregistrering på Appen

Skal du registrere tid på et ekstra arbejde, skal du først vælge den tilhørende ordre og derefter vælge ekstra arbejdet til ordren i feltet ‘Ekstra arbejde’.

Minuba tidsregistrering på Appen

Er registreringen ikke ordrerelateret kan du enten undlade at vælge en ordre, eller du kan specifikt slå ’Ordrerelateret’ fra.

Skal registreringen være tilknyttet en opgave, skal du vælge opgaven ved at trykke på feltet ’Opgave’ og vælge den relevante opgave i listen.

Opret en fraværsregistrering

Ved oprettelse af fravær skal du vælge registreringstypen ’Fravær’ og vælge den korrekte fraværstype i feltet ’Fraværstype’.

Minuba tidsregistrering på Appen

Opret en heldags- eller flerdagesregistrering

For at oprette en heldags eller flerdagsregistrering, skal du slå ’Hel dag’ til.

Er det en heldagsregistrering skal slut- og startdatoen være den samme.

Skal du registrere flere hele dage skal du vælge et starttidspunkt, en start og en slut dato.

Minuba tidsregistrering på Appen