Overblik på app'en - Minuba

Overblik på app’en

Skab dig et overblik over dine ordrer, kladder, tilbud og arkiverede ordrer.

På appen finder du dine ordrer, kladder, tilbud og arkiverede ordrer under overblikket.

Du finder overblikket i hovedmenuen (de tre streger).

Under Overblik finder du til en liste, hvor du kan se alle ordre typer, kladder, tilbud og arkiverede ordrer som du har adgang til.

Øverst i skærmen er der en ”karrusel-menu”, som du kan scrolle sidelæns på og klikke dig ind i de forskellige kategorier.

Opret en ordrer fra overblikket.

I bunden af overblikket finder du en + knap, som du kan bruge til at oprette enten en ordre, et tilbud, en arbejdsseddel eller en ny kunde.