Hvordan uploader jeg et billede/foto til en arbejdsseddel i Minuba via iPad?

I følgende artikel gennemgår vi, hvordan du uploader et billede til en arbejdsseddel i Minuba via iPad.

Find arbejdssedlen du vil uploade til. I højre side vælger du Dokumentation, og herefter trykker du på plus-ikonet nederst til højre. På den næste side vælger du knappen Fotoalbum, for at uploade billede fra din kamerarulle.

fotoalbum på iPad

Find et eller flere billeder du ønsker at uploade. Klik på Upload for at lægge de valgte billeder ind på arbejdssedlen. Efterfølgende vil du kunne finde billederne under Dokumentation.

App Dokumentation