Hvordan retter du i adresser på en ordre på app’en?

I følgende artikel gennemgår vi, hvordan du retter i adresser på en ordre på app’en.

Når du står på en arbejdsseddel, tapper du på blyantsikonet ud for kundens navn:

ret adresse på app

Når du har tappet, kan du rette i de adresser der er på ordren, ved at vælge den type du vil rette i, herunder kontakt-, fakturering-, eller installationsadresse:

ret adresser

Opret ny adresse

For at oprette en ny adresse vælger du [opret ny] i listen over adresser af den pågældende type:

ret en adresse

Når du er færdig med redigere trykker du på ”Gem”. Herefter vil alle ændringer blive gemt.