Hvordan opretter du et nyt tilbud fra Minuba app’en?

I følgende artikel vil vi gennemgå, hvordan du nemt og hurtigt opretter et tilbud via Minuba app’en.

Med et tilbud er det muligt for din virksomhed at beskrive et byggetilbud til en kunde med f.eks. en fast pris, som du kan godkende før du godkender ordren.

Du starter med at klikke på plustegnet til højre og vælger opret ny ’Tilbud’.

Opret tilbud i Minuba app

Herefter skal du udfylde de ønskede informationer til tilbuddet. Disse informationer er i princippet de samme som kræves til oprettelse af ordrekladden, som du kan læse om her.

Du har mulighed for at tilføje tilbuds tekst direkte i app’en og sende dit tilbud afsted med det samme.

Efter du har oprettet tilbudskladden kan du godkende den.

Godkend tilbud på Minuba app

Efterfølgende vil du kunne godkende tilbuddet, så det bliver til en arbejdsseddel.

På denne måde er det muligt at indsætte et ekstra trin, så det er muligt at spørge din kunde, før du starter din ordre. Vi håber dette kan give din virksomhed bedre overblik.