Hvordan krediterer jeg en faktura på appen?

I følgende artikel viser vi dig, hvordan du krediterer en faktura på din Minuba app.

Ved kreditering forstås, at der bliver oprettet en ny kreditnotakladde på baggrund af en godkendt faktura. Her vil antallet på fakturalinjerne få modsat fortegn, så det totale beløb på kreditnotaen kan fratrækkes den godkendte faktura. Det medvirker til, at kundens skyldige beløb går i 0.

Se videoen og lær, hvordan du krediterer via app’en

For at kreditere en faktura fra app’en skal du først gå i navigationsmenuen øverst til venstre. Vælg Fakturering‘.

På den side vil du få vist en liste af godkendte fakturaer. Hvis du trykker på en faktura, vil en liste af muligheder folde sig ud. Her kan du vælge at kreditere fakturaen. Hvis du trykker på ‘Krediter faktura‘, vil der blive oprettet en kreditnotakladde.

Valg af faktura i fakturering liste i Minuba app

Herefter kan du godkende kreditnotaen. Redigering og godkendelse af kreditnotakladden foregår på samme måde, som ved fakturering på appen. Vær opmærksom på, at der er en selvstændig mailskabelon til godkendelse af kreditnotaer, og den skal være oprettet og sat som standard for at godkendelse af kreditnotaer kan fungere fra app’en.

Vi håber, at du får glæde af at lære om muligheden for at kreditere fakturaer på app’en.