Hvordan sender jeg en faktura fra App’en?

Med Minubas App kan du fakturere, mens du er i marken og få dine penge hurtigere i hus. Følgende artikel gennemgår, hvordan du afslutter og fakturerer en sag, så du hurtigt og nemt kan sende fakturaen til kunden.

Læs nogle af fordelene ved at fakturere dine sager via App’en her

Se videoen og lær fakturering i Minubas App

Hvordan sender du din faktura fra App’en?

Hvis du har færdiggjort dit arbejde hos en kunde, og er klar til at fakturere, kan du vælge at fakturere direkte fra App’en.

Funktionen hedder ‘Afslut og fakturer’. Funktionen vil dukke op, når din arbejdsseddel har status ‘I gang’. Se billedet nedenfor.

Du vil få mulighed for at rette fakturaen og udskrive en fakturakladde, som en PDF for at se, hvordan fakturaen kommer til at se ud samt ændre i fakturalinjerne.

Hvis du trykker på ‘vis fakturalinjer’ vil du se, dine fakturalinjer i denne liste:

Hvis du trykker på en linje, kan du rette detaljerne:

Når du har lavet dine ændringer, godkender du fakturaen.

‘Afslut og fakturer’ gør følgende:

• Afslutter arbejdsedlen
  • Opretter og godkender en slutfaktura
  • Sender fakturaen til kunden via e-mail (kræver at i har jeres egen e-mail fakturaskabelon)
  • Viser fakturaen på din mobil (virker sammen med Mobilepay)

Husk at sikre dig, at materialer er registeret til den rigtige pris.

Hvornår er det muligt at fakturere via App?

• Det er kun muligt at afslutte og fakturere, hvis orderen som minimum er markeret som “Igang”
  • Det kræver du har administrator rollen eller faktureringsrollen.

Hvis du får nedenstående boks op, når du forsøger at sende en faktura, er det nødvendigt at logge på web- applikationen,  klik på tandhjulet og vælg Administration. Her vælger du Skabeloner og går ned til mailskabeloner. Hvis du ikke har oprettet en mailskabelon til fakturering, skal du gøre dette. Læs mere her. Hvis du har en mailskabelon til fakturering, skal du sætte den som standard som markeret med gult på nedenstående billede.

Hvis der er sket en fejl i en registrering, som er kommet på faktura, kan i låse den op via “Låste registreringer”.

Vi har nu gennemgået, hvordan fakturering fra Minuba App’en fungerer.