Integrationer i Minuba

Skræddersy din Minuba med integrationer, der passer til din virksomhed

Minuba har integration til en lang række forskellige økonomi-, inkasso-, service- og lønsystemer samt flådestyring. Fælles for alle vores integrationer er, at de alle er til for at gøre din dagligdag nemmere, og hjælpe dig til større indsigt i din virksomhed.

Integrationen mellem de fleste systemer foregår via API. Det betyder, kort fortalt, at kommunikation fra Minuba til det pågældende system er nem og sikker.

Med integration til de forskellige systemer, sparer du tid med automatisk overførsel fra Minuba og du undgår helt eller mindsker fejl.

 

Mest anvendte

ABAX

ABAX

Flådestyring

Med ABAX får du fuld kontrol over alle køretøjer og enheder i din flåde - nemt og intelligent ved hjælp af ABAX's datadrevne og brugervenlige platform.

Clearbook

Clearbook

Ordreintegration

Med ClearBook får du et bookingsystem, der passer perfekt til Minuba. Opret fleksible bookinger med faste tider, tidsintervaller eller differentieret tid. Vi tilbyder 100% skræddersyede løsninger.

Collectia

Collectia

Rykkerstyring

Collectia er Danmarks største inkassopartner og har mange års erfaring med inkasso. Collectia hjælper dig hurtigt og effektivt, og når din kunde har indfriet sin gæld, får du fakturabeløbet.

Faktura-Boks

Faktura-Boks

Fakturascanning

EAN og PDF fakturaer godkendes i Faktura-Boks, hvor data er aflæst, hvis der er angivet en ordrer sendes fakturaen automatisk til godkender ellers placeres de hos postmodtager i Faktura-Boks. Det er let at få et overblik.

IntraManager Board

IntraManager Board

Rapportering

Boost visualiseringen af din Minuba-data med IntraManager Board

ProEbitda

ProEbitda

Rapportering

Garanterede resultater med proEBITDA. proEBITDA er et IT værktøj, der dagligt giver viden om driften og udviklingen i din forretning, og gør det lettere at træffe lønsomme beslutninger og dermed øge virksomhedens overskud.

Service Finans

Service Finans

Finansiering

Service Finans er Minubas lånesamlignings tjeneste, som giver dig muligheden for at kunne tilbyde dine kunder delbetalinger og finansiering på tilbud og fakturaer.

Også i Minuba GO
Svea

Svea

Finansiering

Med få klik kan du sælge din B2B-faktura til Svea Finans, som overtager risikoen og samtidig udbetaler pengene efter få dage. Ønsker du en fleksibel finansieringsløsning finder du den her.

Vibrant Terminals

Vibrant Terminals

Betaling

Vibrant gør det muligt for Minuba-brugere at tage imod kortbetalinger mens de er på farten. Når du bruger en Android-telefon med Minuba-appen, vil du være i stand til at forvandle din telefon til en betalingsterminal og acceptere kortbetalinger på stedet.

Virkplan

Virkplan

Rapportering

Med Virkplan får du en færdig og professionel BI løsning (Business Intelligence) til håndværksbranchen - baseret på data fra Minuba og e-conomic.

Mange bruger også

Admind

Admind OFFICE

Bogføringssystem

Minuba og Admind OFFICE samler tids- og materialeregistrering, fakturering og regnskab i en integreret løsning. Vi giver dig det perfekte overblik og fjerner papirbunkerne fra dit skrivebord, mens du opfylder alle kravene i den nye bogføringslov.

Advokaternes Inkasso Service

Advokaternes Inkasso Service

Rykkerstyring

Med integrationen og samarbejdet mellem Minuba og Advokaternes Inkasso Service sikrer du en hurtig og effektiv inddrivelse af dine fakturaer.

Også i Minuba GO
Beierholm BeJour

Beierholm BeJour

Bogføringssystem

BeJour er et bogføringssystem baseret på Microsoft Business Central. Integrationen giver dig mulighed for, at du kan få regnskabsdata fra Minuba overført til BeJour.

Billy

Billy

Bogføringssystem

Billy gør regnskab lettere for selvstændige, så du altid har økonomisk overblik, kan afregne moms med ét klik og tage billeder af dine kvitteringer med mobilen.

C5

Microsoft Dynamics C5

Bogføringssystem

Microsoft Dynamics C5 er markedets ledende økonomisystem til de mindre virksomheder. Få fakturagrundlaget direkte ind i dit projekt-/ordremodul eller bare direkte i finansen.

CarData

CarData

Flådestyring

Automatisk overførsel af driftslog fra CarData til Minuba.

Carlog System

Carlog System

Flådestyring

Carlog System og Minuba integrationen gør det muligt automatisk at overføre kørselsdata fra Carlog til Minuba, hvilket sikrer præcis og effektiv datahåndtering for håndværkere og servicevirksomheder.

DataLøn

DataLøn

Løn

DataLøn er et nemt lønsystem, der integrerer til Minuba via API, så dine løndata nemt flyttes. Minuba står for tidsregistrering, mens DataLøn er eksperter i håndtering og udbetaling af løn.

Dinero

Dinero

Bogføringssystem

Dinero er et brugervenligt økonomisystem, som gør det nemt for mindre og mellemstore virksomheder at bogføre, lave momsregnskab og få et overblik over køb og salg. Dinero snakker sammen med Minuba, så du nemt kan overføre fakturaer og kunder.

Fakturafil.dk

Fakturafil.dk

Fakturascanning

Fakturafil sørger for, at dine papirfakturaer konverteres til elektroniske filer. Systemet tager hånd om fakturaer, fra det øjeblik leverandøren sender dem, til de er klar til bogføring i økonomisystemet.

Fleet Complete

Fleet Complete

Flådestyring

Flådestyring fra Fleet Complete og ordrestyring fra Minuba giver dig en nemmere hverdag med et bedre overblik.

FutureLink Batchflow

Futurelink Batchflow

Fakturascanning

FutureLink leverer simpel elektronisk dokument- og fakturahåndtering. Vælg mellem to forskellige løsninger: scanning af PDF-filer direkte ind i Minuba med 100 % OCR-afløftning samt BatchFlow4, en fuld fakturaworkflow-løsning med avanceret godkendelse.

GatewayAPI

GatewayAPI

Kommunikation

GatewayAPI er en dansk, verdensomspændende SMS-platform med vægt på konkurrencedygtige priser på SMS, samt nem opsætning og håndtering for dig som bruger.

Inventio

Inventio

Bogføringssystem

Inventio er et bogføringssystem baseret på Microsoft Business Central. Integrationen med Minuba giver dig mulighed for, at du kan få regnskabsdata fra din Minuba overført til Invetio, så du kan automatisere flere af dine regnskabsprocesser.

Keatech ApS

Keatech ApS

Flådestyring

Med Keatech ved du altid, hvor firmabiler, lastbiler, maskiner og værktøj befinder sig - og så har du styr på dokumentationen.

Microsoft Business Central

Microsoft Business Central

Bogføringssystem

Integrationen - Minuba og BC overfører oprettede Debitorer i Minuba til BC. Salgsfakturaer og Indkøb i Minuba kan overføres til BC Finanskladder eller Salgsfaktura for bogføring, eller BC Købsfakturaer kan overføres til Minuba som omkostning på Sager

MobilePay

MobilePay

Betaling

MobilePay er betaling med mobilen. MobilePay er hurtig og nem betaling for dine kunder. Få betalingen direkte når du står ude hos kunden og øg din likviditet.

OptiUnit

OptiUnit

Flådestyring

Med få klik får du et samlet overblik over hele jeres flåde af biler, maskiner, trailere samt andet udstyr.

ProLøn

ProLøn

Løn

ProLøn A/S har gennem mere end 30 år hjulpet danske virksomheder med at effektivisere deres lønadministration. ProLøn A/S udvikler selv unikke brancheløsninger og standardløsninger. De registrerede timer fra Minuba kan overføres til ProLøns lønsystem.

Scalepoint

Scalepoint

Ordreintegration

Med Scalepoint integration kan du let importere dine forsikringssager fra Scalepoint til Minuba.

Sproom

Sproom

Fakturascanning

Sproom er en digital platform, der hjælper virksomheder med at nemt sende og modtage elektroniske fakturaer. Med Sproom er du hurtigt i gang med at bruge e-fakturaer, hvilket sparer tid og mindsker risikoen for fejl.

Uniconta

Uniconta

Bogføringssystem

Integrationen er bygget på baggrund af et langt og tæt samarbejde med Minuba og benyttes af mange Uniconta kunder spredt over hele Danmark. Integrationen opdateres løbende, når der kommer nye features i Minuba, som kan være relevante for Uniconta.

Også i Minuba GO
e-conomic

e-conomic

Bogføringssystem

E-conomic er Danmarks foretrukne online regnskabsprogram og bruges dagligt af +130.000 kunder.