Collectia

Gratis udenretlig inkasso: Send dine fakturaer til Collectia ved betalingsmangel

Manglende betaling kan uden tvivl føre til søvnløse nætter, og netop derfor er vores partner, Collectia, klar til at lette byrden og sikre, at du får pengene, som du har fortjent for dit håndværk.

Collectia tager sig ikke kun af udenretlig inddrivelse – de tager også retlige skridt, hvis der opstår indsigelser i sagen. Dette er muligt, fordi Collectia har deres helt egen dedikerede advokatsamarbejdspartner.

Så overlad trygt dine ubetalte fakturaer til Collectia – så kan du fokusere på det, du virkelig brænder for: dit håndværk.

Collectia værner om dit omdømme i dit nærområde

At passe på dit omdømme er en opgave, som Collectia tager alvorligt ved at møde dine kunder med respekt, åbenhed og forståelse samt for at finde den bedste løsning for din kunde – uanset om det indebærer en afdragsordning eller en bekvem betalingsmetode for at afvikle det skyldige beløb.

Ha’ overblikket med på farten

Collectia tilbyder også adgang til deres brugervenlige og gennemskuelige online-platform, der giver dig mulighed for at følge, kommentere og opdatere dine inkassosager 24/7 – selv når du er på farten. Dette betyder, at du altid har det fulde overblik og kan hurtigt og nemt tjekke status på betalinger, uanset hvor du befinder dig.

Til Minuba-brugere – 0 kr. i abonnement

Som Minuba-bruger er det gratis at sende ubetalte fakturaer til udenretlig inddrivelse hos Collectia. Bemærk, der gælder særlige priser for retlig inkasso eller overvågning af sager.

Vær opmærksom på, at du indgår i en direkte aftale med Collectia om gældsinddrivelse, uafhængig af din aftale med Minuba.

Hvis du ikke allerede har en eksisterende aftale med Collectia om gældsinddrivelse, oprettes denne automatisk første gang, du sender en faktura til inddrivelse hos Collectia - uden nogen opstarts- eller abonnementsomkostninger.

Gratis rådgivning, hvis du er i tvivl om din sag

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har indsigelse i en specifik sag, hvordan inkasso forløber eller hvilke omkostninger der kan forventes, hvis sagen ender i retten, så tøv ikke med at kontakte Oscar fra Collectia. Han står til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål.

Din kontaktperson hos Collectia: Oscar Bøjland 

Tlf.: 77 30 13 50 - E-mail salg@collectia.dk

Bliv kontaktet af Collectia