Få styr på regnskabet med Dinero og Minuba

Få overblik over din fakturering og dit regnskab med Minuba og Dinero

Med vores integration til Dinero kan du nemt få overblik over din fakturering og dit regnskab. Integrationen er let og hurtig at sætte op, og med få klik kan du overføre både indkøbs- og salgsfakturaer fra Minuba til Dinero, så de let kan bogføres, og du kan holde styr på dit regnskab.

Ligesom Minuba, har Dinero også en app, så du både kan fakturere og holde styr på dit regnskab, når du er på farten. Med integrationen kan du altså holde styr på dine sager, helt fra tilbud til bogføring, uanset om du er på kontoret eller på farten.

For at sætte integrationen op kræver Dinero, at du har deres Pro abonnement.


Det online regnskabssystem Dinero, hjælper dig med at få styr på dit regnskab

Få det hele med når du fakturerer

Når du fakturerer i Minuba, kan du være sikker på at få det hele med. I marken kan dine montører let både time- og materialeregistrere på Minubas online arbejdsseddel, og fakturaen bliver derefter automatisk oprettet og sendt til kunden med få klik. Herved får du let det hele med på din faktura, slipper for fedtede arbejdssedler og sparer tid!

I Minuba har du adgang til mere end 70 grossister og et varekartotek på flere millioner varenumre, så du nemt kan få de helt rigtige materialer med på din faktura.


Få overblik over dit regnskab

Dinero er udviklet til entreprenører og selvstændige, og sparer dig en masse tid på dit regnskab, så du i stedet kan fokusere din tid på dit produkt og dine kunder. Med Dineros regnskabsprogram får du helt styr på dit regnskab. Du får nemt overblik over dine indtægter, udgifter, moms, resultat og meget mere, så du kan drive din forretning professionelt.

Har du lyst til at slippe for krøllede kvitteringer og bilag? Med Dineros App kan du nemt tage et billede af dine kvitteringer og bilag, så sørger den for at uploade dem til skyen, så du let kan tilgå dem online efterfølgende. På denne måde får du let samlet alle dine bilag et enkelt sted, og slipper for krøllede kvitteringer der let mistes.

Bedre overblik over dit regnskab med Minubas integration til Dinero

Sådan kan ’regnskabsrobotten’ Dinero hjælpe dig

Se videoen og lær, hvordan Dinero regnskabsprogram kan hjælpe din forretning med regnskabet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.