Sådan fungerer integrationen til Dinero

Du kan opsætte integration til økonomi systemet Dinero, således at dine faktura kan blive sendt fra Minuba til Dinero.

For at starte integrationen skal du gå ind under:
Tandhjulet -> Administration -> Integrationsmodul til økonomisystem -> Vælg “Dinero” i dropdown menuen -> Klik på ‘Gem’

Du har nu to muligheder for at opsætte din integration til Dinero:

A. Indtast din API nøgle (denne findes i Dinero. Over i Dinero skal du klikke på tandhjulet og vælge ‘API’ -> ‘Ny API-nøgle’)
B. Indtast dine login oplysninger til Dinero (nødvendigt hvis du vil bestyre mere end ét firma)

Husk at gemme dine ændringer.

NB!
1. Det kræver et Dinero Pro abonnement for at integrere med Minuba.
2. Hvis du skal bestyrer flere firmaer fra Dinero er det nødvendigt at du skifter firmaet i Minuba løbende når der skal overføres til de forskellige firmaer

Dinero integration

Daglige drift i Minuba

Faktura
Når du godkender en faktura i Minuba bliver den også eksporteret til Dinero. Derefter vil den stå i Minuba med et skyldigt beløb og afventer at den bliver udlignet enten manuelt eller via FI-indbetaling. Skulle det ske at Minuba ikke kan overføre din faktura til Dinero så vil den påminde dig om, at der mangler at blive overført en faktura når du klikker ind på Fakturering.

NB! Fakturaer med et ikke-positiv total beløb kan ikke eksporteres.

Kunder
Når der overføres en faktura fra Minuba til Dinero så vil den også overfører kundens informationer på kundenummer. Hvis kundenummeret ikke eksister i Dinero så vil kunden blive oprettet med samme information som er angivet i Minuba.

Opdaterer du kundens informationer i Minuba sendes disse over som en rettelse til Dinero første gang du godkender en faktura til kunden.

Integrations oversigt (Standard opsætning)

Her er en kort gennemgang af integrationens workflow ved en standard opsætning:

Funktion Fra Til Info
Eksport af kunder ved fakturering Minuba Dinero Kundeinformation bliver overført sammen med godkendte fakturaer. Hvis Kundenummeret ikke eksisterer i Dinero bliver kunden oprettet. Eksistererer kundenummeret så vil den opdatere kundeinformationen i Dinero.
Import af kunder (Manuelt) Dinero Minuba I Minuba kan du importere dit kundekartotek fra dinero ved at gå op i Tandhjulet og derefter vælge Kunder. Derefter trykker du på Importer Kunder og vælger importer kunde fra fil (CSV). Derefter vælger du den fil som du har hentet fra Dinero.
Eksport af salgsfaktura Minuba Dinero Ved godkendelse af en faktura i Minuba bliver den automatisk overført til Dinero.

Forrige artikel: ‘Sådan fungerer integrationen til Billy Næste artikel: ‘Send dine forfaldne faktura og rykkere til inkasso