Person der taster på sin PC

 

Nem og hurtig inkassoservice med advokat inkasso

Med integrationen og samarbejdet mellem Minuba og Advokaternes Inkasso Service sikrer du en hurtig og effektiv inddrivelse af dine fakturaer. Det er enkelt at sende din sag til inkasso direkte fra Minuba. Denne guide viser, hvordan du starter din inkassosag.

Advokaternes Inkasso Service er anbefalet af Cereda, DJØF, Tekniq Arbejdsgiverne mf. Advokaternes Inkasso Service er en del af Stohn Advokatfirma, som har eksisteret siden 1983. Deres anmeldelser er de bedste af alle virksomheder i Danmark, som beskæftiger sig med inkasso


Person der regner på en regnemaskine

 

Få hjælp til at håndtere din inkassosag

Advokaternes Inkasso Service hjælper dig med at opnå betaling ved hurtig retslig inkasso. Du starter processen ved at sende din faktura direkte fra Minuba.

Betaler skyldner ikke 10 dage efter, at Advokaternes Inkasso Service har sendt et inkassobrev, hjælper Advokaternes Inkasso Service dig med at inddrive kravet via fogedretten. De håndterer således både afdragsordninger, betalingspåkrav, fogedrekvisitioner, fogedretsmøder, udlæg samt tvistede sager i det civilretlige system.

 


 

Hvad koster det at sende din sag til inkasso?

Advokaternes Inkasso Service beregner kun et salær, hvis de inddriver dit fakturakrav. Såfremt dit krav ikke bliver inddrevet, koster servicen ikke noget. Læs mere om priserne her.

Betaler skyldner ikke efter at være blevet kontaktet via telefon og brev, kan du vælge at lade sagen fortsætte i fogedretten. Læs om Advokaternes Inkasso Service betingelser her.

Er dit krav over 50.000 kr., kan du benytte denne beregner som udregner, hvad det koster at få dit krav behandlet i fogedretten.

Fire stakke af mønter

To hænder der holder hver deres puslespilsbrik

 

Samarbejdet mellem Advokaternes Inkasso Service og Minuba

Med Minuba og Advokaternes Inkasso Service er det altid nemt og hurtigt at håndtere dine inkassosager. Integrationen er enkel at bruge og frigør din tid, så du kan koncentrere dig om dit arbejde. Med få klik i Minuba kan du sende din sag til Advokaternes Inkasso Service.

Har du spørgsmål?

Kontakt Torben Stohn, inkassochef hos Advokaternes Inkasso Service på telefon 8853 5553 eller info@inkassoadvokat.dk.


 

Sådan bruger du integrationen til Advokaternes Inkasso Service

Læs guiden eller se videoen om, hvordan du opsætter og bruger integrationen til Advokaternes Inkasso Service

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.