Øg din indtjening med proEBITDA - med garanti!

proEBITDA og Minuba giver dig mulighed for at drive en professionel håndværksforretning ud fra fakta og ikke bare ren mavefornemmelse.

Minubas ledelsesoverblik kan hjælpe mester med at drive en professionel forretning og proEBITDA er med til at tage ledelsesoverblikket til næste niveau - og lader mester forløse det fulde potentiale i forretningen.

Med proEBITDA ved du fx præcis, hvad dit dækningsbidrag er pr. time på de forskellige opgavetyper, hvad du skal gøre for at øge lønsomheden, hvad kostprisen er på en svendetime og hvem af dine svende, der tjener fleste penge til din virksomhed.

proEBITDA har fuld fokus på dit driftsresultat også kaldet EBITDA (indtjening før renter, skat, afskrivninger og reduktion af gæld). Jo bedre et driftsresultat virksomheden har, jo mere kan der lægges til side og jo mere er virksomheden værd. Hvis du kan skabe et 50% større driftsresultat, vil virksomheden alt andet lige være 50% mere værd.

proEBITDA anvender virksomhedens data i ordrestyringssystemet Minuba, samt økonomisystemet e-conomic eller Business Central til at vise, hvilke kunder, opgaver og medarbejdere, der medvirker til virksomhedens indtjening. Alle data opdateres hver nat og viser på en meget overskuelig måde, hvad der fungerer og hvad der bør justeres i din forretning.

Med proEBITDA og Minuba kan du nemt og hurtigt selv beregne, hvad din virksomheds potentiale er. Du kan bl.a. se, hvad der skal til for at øge EBITDA (driftsresultatet) med den eksisterende organisation og hvordan små justeringer kan have en massiv indflydelse på dit kommende driftsresultat.


Billede af Bo Nielsen fra Brdr. Jensen VVS

Værdifuld indsigt i virksomheden

"proEBITDA giver inspiration til, hvad jeg kan gøre for at øge indtjeningen. Jeg får præsenteret værdifuld indsigt i min virksomhed, som jeg ikke har haft tid til selv at skabe tidligere.

Jeg får fx (med det samme) at vide, hvad effekten vil blive på bundlinjen af at ændre timeprisen for de forskellige opgavetyper. Det havde krævet timers arbejde for mig at gøre det samme med regneark og kuglepen – timer som jeg ikke har.

proEBITDA serverer analyserne for mig og jeg kan nu bruge tiden til at træffe beslutningerne og føre dem ud i livet."

- Bo Nørring Nielsen, Adm. direktør i Brdr. Jensen VVS


Tager du den rigtige pris?

Med proEBITDA kan du nemt og hurtigt se, hvad effekten vil være, hvis du fx øger dine svendenes tid ude hos kunderne eller, hvis du øger prisen på de forskellige opgavetyper med 2%, 3% eller mere. Med en meromsætning pr. opgave vil du kunne øge din indtjening betragteligt.

Besøg proEBITDA hjemmeside og skru på de forskellige parametre i deres beregner og oplev, hvordan små ændringer i din virksomhed kan have store resultater.

Med Jublo bliver kundekommunikation nemt

 

Øg din indtjening med proEBIDTA

Hvor tjener jeg mine penge?

Mange håndværksvirksomheder har ordrebøgerne fyldt til randen. Men hvor er det egentligt pengene bliver tjent? Hvilke kunder, opgaver og medarbejdere er lønsomme for virksomheden? Og hvilke kunder, opgaver og medarbejdere er for tids- og ressourcekrævende?

Det smarte IT-værktøj proEBITDA holder styr på lønsomheden i din virksomhed og hjælper dig med at finde svar på spørgsmål som: Skal vi droppe nogle af vores serviceaftaler? Tjener vi noget på opsætning af el-paneler?

proEBITDA gør det nemt for dig at se præcis, hvor du skal prioritere din tid og hvilke typer opgaver, som du skal fokusere din tid på.


 

Din virksomheds potentiale

Med Minuba og proEBITDA sparer du mange timer dagligt. Du får hjælp til at prioritere din egen og dine medarbejderes indsats. Derudover får du nemmere ved at træffe lønsomme beslutninger, som øger dit overskud i virksomheden. De to systemer er nemme at anvende sammen og hjælper dig med at få et unikt indblik i din virksomhedsdata.

Du eller dine medarbejdere indtaster timer, materialer og kundeoplysninger i Minuba, som hjælper dig med at holde styr på de enkelte sager. Senere danner disse informationer grundlag for din videre fakturering, når arbejdet er udført ude hos kunden. proEBITDA hjælper dig herefter, hvis du har spørgsmål, som du mangler svar på for at sikre, at virksomheden tjener penge.

Med Minuba og proEBITDA er du sikker på at have de rigtige værktøjer på hånden, som skal til for at drive en professionel forretning!

Øg din indtjening med proEBIDTA

 

Øg din indtjening med proEBIDTA

Få styr på forretning med proEBITDA

proEBITDA kan gøre alle de indtastede data til værdifuld ledelsesinformation, der blandt andet hjælper dig til at:

  • Øge indtjeningen ved at vide præcis, hvilke kunder, opgaver og medarbejdere du tjener penge på
  • Gøre virksomheden transparent og attraktiv
  • Prioritere dagens indsatser i driften
  • Spare mange ledelsestimer, som du normalt vil bruge på at skulle analysere

Prøv proEBITDA allerede i dag!

Hvis du efter 2 måneder ikke synes, at proEBITDA øger lønsomheden, får du pengene for abonnementet tilbage.


 

Nu får mester endelig tid til at analysere sin data

Det kan ofte være svært for en mester i en travl håndværksvirksomhed, at nå at analysere alt sin data. Han har simpelthen for travlt til at sætte sig ned og kigge på tallene. Han vil hellere bruge sin tid på det han er god til - nemlig at udføre et godt stykke håndværk for sine kunder.

Med proEBITDA kan mester danne sig et lynhurtigt og knivskarpt overblik over, hvordan man øger indtjeningen i sin virksomhed.

Se hvordan det virker

Hvis du er nysgerrig efter, hvordan proEBITDA fungerer, så ring til proEBITDA på tlf: 40 30 84 09 og få en guidet tur.

PC, der er inde på ProEBITDAs overblik