Hurtigt og nemt lønarbejde med DataLøn og Minuba

Med DataLøn og Minuba sparer du tid på dine medarbejderes tidsregistrering og det efterfølgende lønarbejde. De to systemer giver dig nemlig en unik mulighed for, at drive en professionel forretning uden at skulle tænke en masse på det administrative i forhold til udarbejdelsen af dine medarbejderes løn.

Med Minuba kan du vælge at helt slippe for at skulle indtaste timer, tillæg og registrere ferie på dine medarbejdere – da dine medarbejdere selv kan gøre det i deres Minuba!


 

Hurtig og nem løn administration med Minuba og DataLøn

Få alle registrering med

Når dine medarbejdere er ude i marken, kan de må få klik registrere deres timer på den pågældende sag i Minuba. Tidsregistreringerne foregår typisk via smartphone eller tablet, og du kan tilgå dem, så snart dine medarbejdere har gemt dem på deres sager.

Dine medarbejdere skal altså ikke længere køre ind på kontoret med deres timesedler til dig – og du slipper for at skulle bruge tid på at notere dem.

Når det er tid til at køre løn, ligger alle tidsregistreringerne allerede klar til at blive eksporteret til DataLøn. Dataen kan overføres automatisk til din DataLøn, eller du kan vælge manuelt at eksportere dem fra din Minuba og indlæse dem i DataLøn.


 

DataLøn og Minuba taler sammen

DataLøn er et komplet lønsystem og er et af Danmarks mest anvendte. Faktisk anvender over 60.0000 små og mellemstore danske virksomheder Dataløn.

Lønsystemet er fleksibelt, sikkert og let at arbejde med. Når det er tid til at køre løn, trækker du blot tidsregistreringerne fra Minuba og sender den over til din DataLøn. Det bliver ikke nemmere!

 

Overblik over dine medarbejderes løn med Minuba og DataLøn

 

Lønadministration med Minuba og DataLøn er nemt for dig

Automatiske beregninger

DataLøn laver automatisk beregninger, overførsler og indberetninger til SKAT, ATP, pension samt ferie- og barselsfonde for dig. Det betyder at du undgår unødvendigt tidsspilde foran computeren. Integrationen mellem de to systemer foregår via API, som betyder at kommunikation fra Minuba til DataLøn er nem og sikker.

Minuba står for dine medarbejderes tidsregistreringer og DataLøn er eksperter i håndtering og udbetaling af løn til dine medarbejdere.

Med integrationen til DataLøn sparer du tid med automatisk overførsel fra Minuba og du undgår eller mindsker fejl. Hvis fejlen skulle være sket, kan du hurtigt rette op på registreringen og i DataLøn har du bl.a. mulighed for at lave løn tilbage i tiden. hvis lønnen skulle være kørt forkert.


Sådan laver du løn i DataLøn

Se videoen og bliv klogere på, hvordan du laver løn i DataLøn