Minuba og Fleet Complete

 

Skab overblik, brug ressourcer effektivt og spar tid med Fleet Complete og Minuba

Flådestyring fra Fleet Complete og ordrestyring fra Minuba giver dig en nemmere hverdag med et bedre overblik. Det er derfor ikke tilfældigt, at Minuba og Fleet Complete har mange fælles kunder. Kombinationen af de to systemer giver dig et fuldt overblik over alle dine sager, dine medarbejderes kørsel og timeforbrug. Derudover letter de to systemer det administrative arbejde og danner grobund for store besparelser. Og så taler de to systemer sammen! Det gør altså din hverdag meget nemmere.

Men hvorfor skal jeg have flådestyring tænker du måske?

Flådestyring er en vigtig del af virksomheders drift indenfor alle industrier. Uanset, hvilken branche du befinder dig i og hvor mange køretøjer du har, så har Fleet Complete det rette flådestyringssystem til dig. Fleet Complete tilbyder en avanceret og komplet løsning, som kan give dig de lokationsdata og værktøjer, som du skal bruge for at optimere din flådestyring mest muligt. Med integrationen til Minuba overføres dataen direkte til din Minuba. Smartere bliver det ikke!

Du får altså et samlet overblik med de to systemer, som hjælper dig med at holde styr på kørsel, opgaver og omkostninger, så du kan holde styr på bundlinjen.

Priser fra DKK 99,- pr. md. Tag kontakt til Fleet Complete hvis du ønsker et tilbud eller vil vide mere om deres GPS-løsninger!


 

Minuba og Fleet Complete

”Minuba gør alles hverdag nemmere og mere overskuelig - det giver glade og engagerede medarbejdere. Med Minuba ved mine kunder, at mine dokumentationer er i orden, og at de får et godt stykke arbejde til den aftalte pris og tid. Dette giver både tryghed og god kundeservice, som jeg er glad for at kunne tilbyde mine kunder. Mine medarbejdere viser medansvar og føler sig trygge ved den måde, vi arbejder sammen på. Minuba gør alles hverdag nemmere og mere overskuelig. Det giver glade og engagerede medarbejdere samt glade kunder, som føler at de altid kan følge med i sagerne!”

- Morten Offenbach, IC Isolering ApS


 

 

Hvordan fungerer det?

Med Fleet Complete får du overblik over firmaets biler med GPS-baseret flådestyring og bruger derfor mindre tid på ruteplanlægning og opgavefordeling til medarbejdere på farten. Mere tilfredse kunder og lavere driftsomkostninger følger med i købet!

Med integrationen til Minuba, er det enkelt og nemt at overføre kørselsdata direkte. Det eneste du skal gøre er, at montere en GPS tracker i køretøjet og opsætte integrationen mellem Minuba og Fleet Complete. Når integrationen er aktiv og du har tilknyttet den tilgængelige GPS-enhed under din bruger i Minuba, vil du under ’min tid’ i Minuba kunne følge med i, hvilke kørsler dine medarbejdere har haft i den valgte periode.

Du får nu mulighed for, at følge med i dine medarbejderes kørsel – i Minuba.

Så snart integrationen er aktiv, giver de to systemer dig faktuelle input, som gør det muligt for dig at træffe kvalificerede valg til styringen af din virksomhed og optimere dine driftsomkostninger.

Fleet Complete gør det nemt dig

Flådestyring med Fleet Complete og Minuba

 

Dokumentationen i orden

Ord som gennemsigtighed og pålidelighed er især vigtigt, når man driver en professionel forretning og hvor konkurrencen er stor. Kunderne vælger ofte de virksomheder, som er kendt for at yde en god kundeservice og hvor de ved, at de er i trygge hænder.

Med Fleet Complete og Minuba er du sikker på at have dokumentationen i orden!

Du får et præcist overblik over tidsforbruget og kan til hver en tid fremlægge dette for dine kunder. Det giver dig altså en bedre kundeservice og du driver dermed en mere pålidelig og gennemsigtig forretning, hvor alt dokumentation er samlet et sted.


 

Flådestyring med Fleet Complete

Med en GPS-baseret flådestyringsløsning kan du få hurtigt overblik over dine køretøjers position og rute, reducere køretid og brændstof, optimere antallet og brugen af biler og meget mere.

  • Se den nøjagtige placering af alle firmabilerne på et live kort, og se hvor de tidligere har været
  • Få indsigt i kørselsadfærd og forebygge ulykker
  • Spare tid og brændstof
  • Få overblik over omkostninger relateret til din bilflåde
  • Få påmindelser om bilers servicetider, vedligeholdelse m.m.
  • Tracke alle ture og føre en nøjagtig kørebog helt automatisk
  • Levere korrekt dokumentation for tid brugt hos kunden
  • Integrere med Minuba og se de kørte ture direkte i systemet.
Få styr på din kørsel med Fleet Complete