PC set oppefra. Ved siden af den ligger skriveredskaber og en notesbog

Effektiv lønadministration med Minuba og EG Lønservice

Med EG Lønservice og Minuba kan du effektiviserer dine medarbejderes tidsregistreringer og dit lønarbejde. Med de to systemer kan du slippe helt for fedtede timesedler og det efterfølgende tastearbejde når lønnen skal laves. Dine medarbejdere taster selv deres timer ind i Minuba og EG Lønservice klarer lønsedlerne.

Du kan herved drive en professionel forretning – uden hver måned at skulle bruge en masse tid på administrativt lønarbejde.


Specialister i løn til håndværkere og installatører

EG Lønservice har specialiseret deres lønsystem til håndværker- og installatørvirksomheder og har derfor komplet styr på den gældende lovgivningen og overenskomsterne med Dansk Byggeri, Danske Malermestre og TEKNIQ.

Det smarte lønsystem er derfor også det førende til håndværkere med over 1.500 håndværkermestre som kunder.

Prøv proEBITDA beregner her

Øg din indtjening med proEBIDTA

Få alle timeregistreringer med

Med Minuba kan dine medarbejdere med få klik registrere deres timer på den pågældende sag mens de er ude i marken. Tidsregistreringerne foregår oftest via deres smartphone eller tablet, og du kan let tilgå dem, så snart medarbejderne har gemt dem på deres sager.

Dine medarbejdere skal derved ikke længere bruge tid på at køre ind på kontoret med deres timesedler til dig – og du slipper for at skulle bruge tid på manuelt at taste dem ind.

Når det er tid til at køre løn, ligger alle tidsregistreringerne allerede klar til at blive eksporteret. Alt du skal gøre er at eksportere timerne fra Minuba, hvorefter de let kan indlæses i EG Lønservice.


 

EG Lønservice og Minuba arbejder sammen

Med den smarte integration behøver du ikke længere at bekymre dig om lønsedler, og du kan derfor i stedet fokusere på din kerneforretning. Når det er tid til at køre løn, ligger alle tidsregistreringerne allerede klar til at blive eksporteret fra Minuba, hvorefter de let kan indlæses i lønsystemet.

Når EG Lønservice kører lønnen for dig, kan du have ro i maven, da du altid får dobbelt kvalitetskontrol af dine lønsedler. Og hvis du skulle have nogle spørgsmål, så får du tilmed gratis support på telefon, mail og chat.

Prøv proEBITDA beregner her

EG Lønservice på 2 minutter

Se videoen og bliv klogere på, hvordan lønsystemet specialiserer sig til håndværkere

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.