Minuba og Billy

 

Simpel fakturering og bogføring med Minuba og Billy

Med vores integration kan du automatisere processen mellem dit fakturerings- og ordrestyringssystem samt dit regnskabssystem.
Når du godkender din faktura i Minuba, vil den med integrationen automatisk blive bogført i Billy, så du sparer tid og slipper for det administrative arbejde. Integrationen er hurtig og nem at sætte op, og virker med det samme.

Med Minuba’s og Billy’s app kan du let fakturere og holde styr på dit regnskab, når du er på farten. Integrationen giver dig faktisk overblik over dine sager, helt fra dine tilbud i Minuba til din bogføring i Billy – uanset om du er på kontoret eller på farten.

For at sætte integrationen op kræver Billy, at du har deres Premium abonnement.


Øg din likviditet med Minuba og Billy

 

Øg din likviditet med fakturering i Minuba

Med Minuba bliver din fakturering meget simplere og du vil hurtigere få penge i kassen. Når din online arbejdsseddel er udfyldt, oprettes din faktura med få klik, og du kan sende fakturaen, så snart arbejdet er afsluttet.

Med hurtigere fakturering i Minuba, vil du spare kreditdage og dermed øge din likviditet.

Udover øget likviditet, vil du også kunne spare både tid og penge på administrativt arbejde og bogføring. Når du godkender en faktura i Minuba, vil den med integrationen til Billy automatisk blive bogført, så du kan fokusere din tid på andre opgaver.


 

Billy regnskabsprogram giver ro i maven

Regnskabsprogrammet giver dig let et overblik over dit regnskab og gør bogføring, moms, årsregnskab og alt andet regnskabsteknisk simpelt, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser. Hvis du skulle få brug for hjælp, har Billy ligesom Minuba gratis support, så du altid kan holde helt styr på din forretning.

Kunne du tænke dig at slippe for mistede kvitteringer og regninger? Med Billy App kan du let tage et billede af dine bilag og uploade dem til regnskabsprogrammet, så de nemt kan bogføres i app’en eller på din computer. Herved har du altid en digital version af dit bilag og slipper for krøllede kvitteringer og regninger der let forsvinder i papirbunkerne.

Billy regnskabsprogram giver ro i maven

 

Sådan kan Billy hjælpe dig med, at hold styr på dit regnskab

Se videoen og bliv klogere på, hvordan Billy fungerer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.