Sådan fungerer integrationen til Billy

For at opsætte integration til Billy, så der kan udveksles data imellem Minuba og Billy, skal begge have en API nøgle fra hinanden. Dette gør at programmerne kan sende data til hinanden.

Log ind på https://minuba.billy.dk/ hvor du kan du finde en guide til, hvordan du kobler programmerne sammen.

Import og eksport mellem Billy og Minuba

Når du har oprettet forbindelse imellem Minuba og Billy bliver der automatisk overført kunder til Billy fra Minuba når der kommer en salgsfaktura over med denne kunde.

Du kan eksporter dine kunder fra Billy, som du kan indlæse i Minuba.

Eksport fra Billy

1. Tryk på knappen ‘Regnskab’ og vælg ‘Eksport’
2. Derefter klikkes der på ‘Download’ under ‘Debitorliste’
3. Gem filen på din computer

Import i Minuba

1. Klik på ‘Tandhjulet’ og vælg ‘Kunder’
2. Derefter klikkes der på ‘Importer kunder’
3. Så finder du den fil, som er hentet fra Billy
4. Derefter udvælges der de felter, som data matcher til
5. Til sidst klikker du på ‘Importer’

NB! Husk at sætte flueben i ignorer overskrifter ellers bliver der opretter en kunde i Minuba med overskrifterne fra filen.

Faktura
Når du har tilkoblet integration imellem Minuba og Billy bliver der automatisk overført godkendte salgsfaktura fra Minuba til Billy.

Når du har udlignet dine salgsfaktura i Billy kan du lave en fil, som du kan importer i Minuba, for at udligne dine salgsfaktura i Minuba.

Eksport betalinger fra Billy
1. Tryk på knappen ‘Regnskab’ og vælg ‘Eksport’
2. Derefter klikkes der på ‘Download’ under ‘Posteringsjournal’
3. Gem filen på computeren

Import betalinger i Minuba
1. Klik ind på fakturerings-fanen og klik på ‘Import/eksport’
2. Derefter klikkes der på ‘Import af fi-indbetalinger’
3. Vælg filen, som du har hentet fra Billy

Næste artikel: ‘Sådan fungerer integrationen til Dinero