Minuba og e-conomic

Hurtig fakturering og bogføring med Minuba og e-conomic

Med vores integration til e-conomic kan du spare en masse tid på din fakturering og dit efterfølgende bogføringsarbejde.

Dine salgsfakturaer og eventuelle rykkere bliver nemlig automatisk overført til e-conomic, når du godkender dem i Minuba, og dine kundelister bliver samtidig automatisk ajourført mellem de to systemer. Når du ligeledes godkender dine indkøbsfakturaer i Minuba, bliver de også overført til regnskabsprogrammet, så du let kan bogføre både salgs- og indkøbsfakturaer og holde styr på din økonomi uden unødvendigt tastearbejde.

Du kan tilmed hente betalingsstatus direkte til din Minuba, så du nemt og hurtigt kan holde styr på dine sager helt fra tilbud til betaling i Minuba, og slipper for at udligne fakturaer flere steder.


Minuba og e-conomic

Frank Nylander fra Schlæger & Andersen A/S, fortæller om brugen af Minuba og e-conomic:

”Efter at vi har fået IT-værktøjerne Minuba og e-conomic, er driften af vores virksomhed blevet meget nemmere! Med Minuba kan svendene afslutte deres sager fra bilen – allerede inden de kører hjem. Med Minuba og e-conomic har vi forbedret vores likviditet og effektivitet og driver en professionel virksomhed med glade kunder.”


Få helt styr på dit regnskab

Om du er en mindre eller større virksomhed, kan e-conomic regnskabsprogram hjælpe dig med at få styr på dit regnskab. Programmet er fleksibelt og nemt at bruge, så du hurtigt og nemt kan få styr på din bogføring, momsrapport, årsopgørelse og mere.

Ligesom Minuba er regnskabsprogrammet online og har gratis support, så du når som helst kan tjekke op på din virksomhed, og få den hjælp du har brug for. Som det populæreste online regnskabsprogram i Danmark, bliver e-conomic brugt af over 130.000 virksomheder.

Integrationen er meget simpel at sætte op, og hvis du allerede har en kundebase i e-conomic, kan den også let overføres til Minuba.

Få bedre overblik med Minuba og e-conomic

Få din digitale faktura overført til e-conomic med bare få klik i Minuba

Opret faktura med få klik i Minuba

Er du træt af fedtede arbejdssedler, der manuelt skal indtastes på kontoret?

Med Minubas digitale arbejdsseddel kan dine montører både time- og materialeregistrere i marken, og du kan derefter oprette en faktura med få klik og få den automatisk overført til bogføring i e-conomic. Hermed sparer du både tid ved, at dine montører ikke skal forbi kontoret og ved at slippe for manuel indtastning og mistede dokumenter.

Med hurtigere fakturering, vil du hurtigere modtage dine penge og derved øge likviditeten i din forretning.


Sådan kan e-conomic hjælpe dig med dit regnskab

Se den korte video og bliv klogere på, hvordan regnskabsprogrammet kan hjælpe din virksomhed.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.