Faktura-Boks giver jer et samlet overblik.

Faktura-Boks er stedet, hvor I kan modtage alle jeres leverandørfakturaer inkl. små bilag fra medarbejderne, hvor medarbejderen tager et billede af bilaget med deres telefon, påfører projekt nr.

F-Boks fokus: Et sted hvor alt er samlet.
Der er integration til de mest almindelige økonomisystemer samt banken via en bankfil.
Faktura-Boks er en standardiseret løsning, med rige muligheder for tilpasninger til jeres specifikke behov. I kan fordele fakturaerne i organisationen, der sikrer, at den rigtige godkender fakturaen.
Der er mulighed for at anvende afdeling, bærer, formål samt omkostningstyper. I kan påføre noter og vedhæfte bilag, der sikrer at alle er informeret. Det elektroniske arkiv i F-Boks gør, at man altid kan finde tilbage til en faktura let og enkelt.
Når fakturaen modtages i Faktura-Boks bliver den automatisk sendt ud til godkenderen ud fra initialer, projektansvarlig, kreditoransvarlig – resten ligger hos postmodtager. Der er en udbygget søgemaskine samt mulighed for at trække data ud i Excel.

Faktura-Boks og Minuba
Godkendte projekter hentes over fra Faktura-Boks kl. 6 samt kl. 16. Hver anden time.
Fakturaer med projekt overføres til Minuba når de er godkendt.
I Minuba finder i fakturalinjerne som materialeforbrug på det enkelte projekt, som om fakturaen var godkendt i Minuba med link til fakturaen i Faktura-Boks.

Alle fakturaer overføres til jeres økonomisystem.
Hos F-Boks ydes gratis support. PDF fakturaen er behandlet med mulighed for linjehåndtering.
Læs mere om smarte funktioner på faktura-boks.dk
Faktura-Boks skal helt klart opleves, og det kan ske via en Teamviewer. Send os en mail på info@faktura-boks.dk