Virkplan

Ved du, hvad dit dækningsbidrag pr. time pr. medarbejder er? Eller mangler din bestyrelse dine nøgletal?

Med Virkplan får du en færdig og professionel BI løsning (Business Intelligence) til håndværksbranchen - baseret på data fra Minuba og e-conomic.

Med Virkplan får du mulighed for at se din virksomheds nøgletal på en let og forståelig måde, hvor du bl.a. kan se dækningsbidrag pr. time pr. medarbejder! Virkplan sætter løsningen op (herunder selskabsstruktur og kontoplaner) og der er ingen behov for brugerlicenser.

Du får en fuld Power BI løsning, som benytter flere af Virkplans standardprodukter. Alt sammen leveres færdigt og klar til brug.

 

Læs om alle fordelene ved Virkplans BI-løsning:

  • Du får et komplet overblik over hele din forretning!
  • Du får en helt færdig løsning til håndværksbranchen - baseret på data fra Minuba og e-conomic.
  • Løsningen indeholder fuld finansrapportering med resultatopgørelse og overblik over kunder.
  • Løsningen indeholder også overblik over timer og effektivitet.
  • Alt sammen ligger klar til dig i en færdig løsning.

Følg med i forretningsudviklingen i jeres håndværksvirksomhed

Med Virkplans forretningsplatform får I overblik over jeres data og kan følge jeres forretningsudvikling på en nem og overskuelig måde.

Virkplan har lavet en standardløsning, som henter data fra Minuba og e-conomic, men tilbyder også specialtilpassede løsninger til dig, som bruger et andet økonomisystem.

Virkplan henter og samler data fra Minuba og dit økonomisystem og digitaliserer den viden, der ligger i dataene og præsenterer dem på en overskuelig måde.

Løsningen er fleksibel og kan tilpasses jeres specifikke behov og giver dig et professionelt Business Intelligence system til dig og din håndværksvirksomhed.

Sylan har fået et detaljeret overblik over deres nøgletal, med Minuba og Virkplan

"Vores bestyrelse ønskede flere nøgletal, som kunne tilgås i realtid og vi var på udkig efter et BI værktøj som kunne hente data fra vores ordrestyringssystem, Minuba, og vores økonomisystem e-conomic. Virkplan Business Intelligence har løst dette for os, og nu er vi ikke længere afhængige af antagelser; vi har konkret viden. Med denne løsning kan vi dykke ned i kernen og reagere på mindre afvigelser, der kan have stor indvirkning på vores projekter og performance. Vi kan fordele ressourcer der, hvor afkastet er størst, og indsætte ekstra personale, når det er nødvendigt. Selvom vi er ejerledere og har god fornemmelse for vores forretning, har det givet os betydelige nye indsigter.", siger Aage Graff, medejer og direktør hos Sylan.

Bliv kontaktet af Virkplan