Nemt lønarbejde med ProLøn og Minuba

Effektivt og tidsbesparende lønarbejde med ProLøn og Minuba

Med ProLøn og Minuba slipper du helt for fedtede timesedler og glemte timeregistreringer. Med de to systemer er alle informationerne samlet ét sted. Du slipper for at skulle indtaste timer, tillæg og registrere ferie på dine montører eller svende - i Minuba registrerer dine medarbejdere nemlig selv dette. Du får altså frigivet tid fra langsommeligt og utaknemmeligt administrativt arbejde på kontoret, og på den måde sparer du du tid, gør lønarbejdet nemmere for dig selv og for dem på kontoret, og du får mulighed for at drive en professionel forretning, hvor der er styr på timeregnskabet.


Nemt lønarbejde med ProLøn og Minuba

Integrerbart

ProLøn taler sammen med langt de fleste IT-systemer som tids- og registrerings-, planlægnings-, HR- og økonomisystemer. Et af dem er vores IT-partner Minuba, som er et tidsregistreringssystem. Med Minuba kan dine medarbejdere med få klik registrere og afleverer deres timer. Registreringerne kan foregå på alle typer devices, og du kan følge med i deres timeregnskab, så snart de har registreret dem på den pågældende ordre. Du slipper altså helt for, at dine medarbejdere skal køre ind på kontoret med deres timesedler til dig. Samtidig med at du slipper for at skulle bruge unødig administrativt arbejde på at notere dem. Når du når til, at skulle køre løn på dine medarbejdere trækker du blot timerne fra medarbejderne og sender direkte over til ProLøn.


Dus med brancher og overenskomster

ProLøn udvikler selv unikke brancheløsninger og standardløsninger, der kan anvendes af alle danske virksomheder uanset branche og størrelse. Vi er dus med mange brancher og overenskomster, så vores lønsystem er tilpasset og up-to-date med lovændringer. Et enkelt og let lønsystem med 100% brugervenlighed og designet til at gøre din hverdag nemmere og give dig fornyet overblik.

Læs mere om vores lønsystem Mit ProLøn, hvor du har mulighed for at udbygge ProLøn-Basis med løsningerne ProLøn-Branche og ProLøn-Administrator her.

Nemt lønarbejde med ProLøn og Minuba

Sådan kan ProLøn hjælpe dig med lønadministration

Se videoen og bliv klogere på, hvordan ProLøn kan hjælpe dig med lønadministration.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies. Klik her for at acceptere.

Nemt lønarbejde med ProLøn

30 års erfaring og Danmarks bedste lønsupport

ProLøn har gennem mere end 30 år hjulpet danske virksomheder med at effektivisere deres lønadministration. I dag hjælper ProLøn 11.000 kunder med at udbetale løn til deres medarbejdere. ProLøn beskæftiger 40 medarbejdere og er et team af løneksperter, som elsker at gøre dit arbejde med løn nemmere, så du har helt ro i maven. Det ligger i vores DNA at hjælpe kunderne. Når du er kunde hos ProLøn, har du gratis adgang til Danmarks bedste lønsupport, hvor vores lønspecialister sidder klar til at hjælpe dig.

Læs mere om ProLøn på hjemmesiden her.