Sæt rabat på dine materialelinjer

Følgende gennemgår, hvordan du sætter rabat på linjer.

Gå til din materialeregistrering på en arbejdsseddel eller ekstraarbejde. Klik på de linjer, du ønsker at sætte rabat på. Herefter klikker du på de tre vandrette linjer i højre hjørne, og får en menu frem med mulige funktioner.

Når du skal sætte rabat på linjer vælger du muligheden: Sæt rabat på linjer:

Rabat på linjer

Dette åbner en pop-up, hvor du kan skrive en rabat i %, som vil blive overført til linjer, du vælger selv om det skal ske på alle eller valgte linjer.

Når du har udvalgt linjer i materialeregistreringen og vælger du ‘Sæt rabat på linjer’ vil ’Valgte Linjer’ automatisk være valgt og herefter kan du vælge den konsoliderings måde du ønsker for disse linjer:

Rabat på linjer

Læs også: