Hvordan tilføjer jeg tillæg som udkald og helligdagstillæg?

Vil du læse mere om hvordan tillæg oprettes så klik her.

Hvis der er tillæg for perioden du er ved at registrere for, kan disse vælges ved registrering af arbejdstid. Dette kan f.eks. være udkald eller forskellige former for overtid. Tillæg kan enten være udregnet pr. registrering (udkald) eller pr. time (helligdagstillæg). Hvis registreringen er ordrerelateret vil hvert tillæg resultere i en særskilt faktura linje.

Nogle tillæg er overtidstillæg og kan kun vælges hvis “Overtid” er valgt.

Når man eksporterer timesedler til Excel, inkluderes alle registrerede tillæg for perioden. Timesedler kan eksporteres fra siden “Timesedler“.