Hvad viser fanen ‘Min plan’?

I følgende artikel gennemgår vi, hvad fanen ‘Min plan’ viser.

I venstre side vises al planlagt og udført arbejde i en kalender. Det er her muligt at tilføje eller planlægge nyt arbejde ved at klikke og trække direkte i kalenderen på den ønskede dag og tidspunkt. Det er også muligt at redigere i allerede registreret tid ved at klikke på den ønskede registrering.

Har registreringen en grå bjælke øverst, er denne tid allerede afleveret eller faktureret, og det er ikke længere muligt at redigere i den. Hvis bjælken er hvid er registreringen godkendt.

Min plan kalender

I højre side vises en liste over alle sager du er tilknyttet. Sager du er tilknyttet er hvide. Sagerne er sorteret efter, hvornår de er planlagt til at bliver udført. Den sag, der skal udføres først ligger øverst i listen. Alle sager, der ikke er planlagt eller tidssat, ligger samlet nederst i listen.

Arbejdssedlen for en sag kan åbnes ved at klikke på teksten vedrørende den ønskede sag, eller ved at klikke på ‘Vis’ ude i højre side af linjen. ‘Vis’ bliver synligt, når du fører musen hen over linjen.

Du kan også se sager, der ikke har nogen tilknyttede medarbejdere (puljeopgaver), som er lyseblå, og kan påbegyndes af alle medarbejdere. Når en anden medarbejder har påbegyndt en puljeopgave, og dermed er blevet tilknyttet opgaven, vil den forsvinde fra din oversigt.

Min plan oversigt

 

Rigtig god arbejdslyst!