Dagnæs glaslager og Minuba: Minuba gør det hele så meget mere overskueligt

Vinduer i et indhak af en bygning set nedefra og op.

Fra papirbunker overalt til digital ordrestyring

Den midtjyske glas- og tømrervirksomhed, Dagnæs Glaslager Tømrer & Snedker, har anvendt Minuba til at administrere deres virksomhed siden 2014. Indehaver Michael Kallesø Hansen var på udkig efter et professionelt digitalt værktøj, som kunne hjælpe dem med at digitalisere deres håndværksvirksomhed.

Michael blev præsenteret for Minuba, som lige var det redskab, som han havde ledt efter – Han var nemlig træt af alle arbejdssedlerne på papir, og syntes det var enormt svært at håndtere det administrative med de mange bunker papir: ”Før Minuba brugte vi almindelige arbejdssedler på papir, hvilket vil sige, at der var papir overalt.. i store bunker”, udtaler Michael Kallesø Hansen.

Før Minuba brugte vi almindelige arbejdssedler på papir, hvilket vil sige, at der var papir overalt… i store bunker. – Michael Kallesø Hansen

Bedre overblik over de mange opgaver

Med Minuba har det ikke længere den store betydning for Dagnæs Glaslager, om de har 45 eller 145 opgaver kørerende samtidigt:

Minuba gør bare at det hele er så meget mere overskueligt, simpelt og nemt at styre. Vi får det overblik, som vi har brug for til at kunne håndtere de mange arbejdsopgaver på tværs af de forskellige arbejdsområder (tømrer og snedker, glarmester-glas-spejle, ejendomsvedligehold, vinduespolering osv.). Derudover hjælper Minuba til, at folk at de ansatte tager ejerskab over de forskellige opgaver.udtaler Michael Kallesø Hansen.

Michael Kallesø Hansen fra Dagnæs Glaslager foran forretningen

Minuba gør min hverdag nemmere

Når Michael har tildelt en arbejdsopgave (ordre) til én af sine svende, tager han/hun sig af dokumentationen og beskrivelsen af, hvad der er aftalt med kunden og hvordan tingene er udført. Det er også folkene i marken, som udfylder kvalitetssikring og dermed sikrer, at der foretages en grundig kvalitetssikring af tingene. Derudover kan Michael nemt følge med i rentabiliteten på opgaverne, som efter hans egne ord: ”.. bliver skåret ud i pap”. Med Minuba kan man hurtigt få overblik over de forskellige sager, økonomien og nøgletallene, og dermed hurtigere se om der er noget, der springer i øjnene.

Med Minuba har virksomheden altså løftet den administrative del til et nyt niveau. Noget som Michael ser som en utrolig positiv ting, og som nok havde været svært uden hjælp fra Minubas online system til fakturering og ordrestyring.

Det er ikke raketvidenskab at komme i gang og det er et af de bedste værktøjer, som jeg har i min kasse med værktøj. Man finder hurtigt ud af det, når man kommer i gang. – Michael Kallesø Hansen

Nemt at bruge i marken og på kontoret

Michael sætter allerstørst pris på integrationen med underleverandørerne i Minuba. Det synes han er enormt nemt at bruge og har et simpelt layout, som er nemt at håndtere. Men generelt synes han, at Minuba er nemt at bruge – for både dem på kontoret og dem i marken. Hans ansatte bruger primært appen, hvor han selv primært bruger webversionen på computeren hjemme på kontoret i Horsens.

Når han anbefaler andre at bruge Minuba, så skyldes det, at det er nemt at komme i gang med: ”Det er ikke raketvidenskab at komme i gang og det er et af de bedste værktøjer, som jeg har i min kasse med værktøj. Man finder hurtigt ud af det, når man kommer i gang.”, udtaler han.

Vil du også i gang med at bruge Minuba?

Kontakt os på tlf: +45 7070 2037 og hør mere om, hvad Minuba kan gøre for dig og din virksomhed.

Del indholdet