Import af data i Minuba

Hvis du skal oprette flere kunder på en gang eller mange nye materialer er det muligt at importere alle data samlet fra en CSV-fil til nedenstående destinationer i Minuba:

Materialer – Kortnumre – Kunder – Brugere

På de faner, hvor det er muligt at importere data fra CSV-fil, kan du tilgå knappen ’Importer’ øverst på siden.

Import af data i Minuba

Vælg den ønskede fil og tryk ’OK’

Sæt flueben i ’1. rækker er kolonneoverskrifter’ og vælg de relevante overskrifter til de enkelte kolonner.

Indstillingerne vil blive gemt i din browser, så du ikke behøver at angive dem næste gang du skal importere tilsvarende data.

Import af data i Minuba

Se komplet vejledning under de enkelte punkter: