Bilrat og instrumentbræt i nyere bil

Hurtigt og nemt overblik over dine medarbejderes kørsel med GPS flådestyring

Minuba og SkyHost giver dig et hurtigt og præcist overblik over dine medarbejderes kørsel med flådestyring.

Flådestyringen hjælper dig med, altid at have det totale overblik over deres færden, forbrugsmønstre, nuværende placering og meget mere. Du får udover dine medarbejderes aktuelle placering også et overblik over de kørsler der er gemt i historien og som er registreret i Minuba.

Alle kørselsinformationerne kan med flådestyringen fra SkyHost automatisk registreres og du slipper derfor helt for at skulle diskutere kørselsregnskab med dine medarbejdere. Du kan desuden nemt og hurtigt fremlægge dokumentation for kørselsregnskabet til dine kunder.

Uanset om kørselsregnskabet bare er til dit driftsregnskab, eller om det er timer, som du vil fakturere dine kunder, så har du det hele samlet et sted. Det er nemt at gå til og du kan til hver en tid, fremvise dokumentation på timerne overfor dine kunder.

Dette skaber gennemsigtighed og pålidelighed. Noget som dine kunder sætter pris på!


 

Tommelfinger op af med en en smiley tegnet på fingeren

Dokumentationen i orden

Ord som gennemsigtighed og pålidelighed er især vigtigt, når man driver en professionel forretning og hvor konkurrencen er stor. Kunderne vælger ofte de virksomheder, som er kendt for at yde en god kundeservice og hvor de ved, at de er i trygge hænder.

Med Minuba og SkyHost har du dokumentationen i orden!

Du får et præcist overblik over tidsforbruget og kan til hver en tid fremlægge dette for dine kunder. Det giver dog altså en bedre kundeservice og du driver dermed en mere pålidelig og gennemsigtig forretning, hvor alt dokumentation er samlet et sted.


 

Hvordan fungerer det?

Når du er kunde hos Minuba og SkyHost, er det enkelt og nemt at bruge de to systemet. De to systemer taler nemlig sammen.

Det eneste du skal gøre er, at montere en GPS tracker i køretøjet og opsætte integrationen mellem Minuba og SkyHost. Når integrationenen er opsat og du har tilknyttet den tilgængelige GPS-enhed under din bruger i Minuba, vil du under ’min tid’ i Minuba kunne følge med i, hvilke kørsler dine medarbejdere har haft i den valgte periode.

Du får nu mulighed for, at følge med i dine medarbejderes kørsel – i Minuba.

Så snart integrationen er opsat, giver de to systemer dig faktuelle input, som gør det muligt for dig at træffe kvalificerede valg til styringen af din virksomhed og optimere dine driftsomkostninger.

 

Rat og instrumentbræt i ældre bil