Hvordan opsætter jeg integrationen til flådestyringssystemer?

For at benytte integrationerne mellem Minuba og de tilgængelige flådestyringsudbydere, forudsættes det at du har en konto med dertil hørende registrerede køretøjer hos den valgte flådestyringsudbyder.

Hvis du bruger FleetComplete, så klik Her

Ellers følg nedenstående vejledning:

Du gør følgende for at aktivere integrationen:

1. Klik på Indstillinger (tandhjulet)
  2. Vælg Administration
  3. Klik på Flådestyring
  4. Vælg en flådestyringsudbyder og gem
  5. Aktiver integration til flådestyringsudbyder. Der følgende udbydere:

1. Skyhost
    2. Keatech
    3. WorldTrack
  6. Integrationen mellem Minuba og flådestyringsudbyderen aktiveres. Der kan gå lidt tid før integrationen træder i kraft.
  7. Når din leverandør har aktiveret integrationen, kan du tilknytte tilgængelige gps-enheder til dine brugere i Minuba.
  8. På siden ‘Min tid’ kan du se hvilke kørsler medarbejderen har i den valgte periode.